2777
2789

میترسم بشینم بخونم شرتیطش تغییر کرده باسه حالا چه سنی چه منابع آزمون یا حتی منکنه رشته منو نخواد

آخه کتاباش چیزی به علم آدم اضافه نمیکنه که وقت بذاری بخونی آخرشم هیچی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آزمون ک هست ولی منابع نمی‌دونم تغییر می‌کنه یا نه.

من منتظرم دفترچه بیاد ببینم اصلا چی به چیه .حوصلم نمیشه همینجوری الله بختکی بخونم

شبهای هجر را گذراندیم و زنده ایم ....مارا به سخت جانی خود این گمان نبود🌼🌼یه لیسانسه ی بیکار🌾
صد در صد بخونید .خیلی بخونید .امسال امتیاز ها بشدت می‌ره بالا .نهایتا منابع اضافه کنن.ولی بخونید، حذ ...

آخه تا دو سال میش چیزی به نام منابع اختصاصی وه شامل روش تدریس و روانشاسیها نبود!! عمومی ها فقط ریاضی عمومی و هوش و ادبیات عمومی بود ولی از دوسال پیش عمومی ها شده ۱۷ ، ۱۸ کتاب قطور در مورد چیزای دیگه

خلاصه ممکنه امسال با تغییر وزیر آموزش و پرورش تغییر کنه

آزمون ک هست ولی منابع نمی‌دونم تغییر می‌کنه یا نه.من منتظرم دفترچه بیاد ببینم اصلا چی به چیه .حوصلم ...

عزیزم گفتن ازمون نیست فک کنم

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 

امسال آموزش و پرورش آزمونے ندارد

محمدمحسن غفوریان، معاون آموزش و ڪارآفرینے جهاد دانشگاهے دربارہ برگزارے آزمون‌هاے استخدامی:بہ طور میانگین در سال حدود ۳۰  آزمون استخدامے برگزار می‌شود و برنامہ امسال هم تقریبا همین حدود است.

سال گذشتہ با توجہ بہ برگزارے آزمون مربوط بہ آموزش و پرورش، تعداد مجموع داوطلبان بالا رفت و جمعیتے بالغ بر ۵۰۰ هزار در آزمون‌هاے ما شرڪت ڪردند. اما امسال، چون آموزش و پرورش آزمونے ندارد پیش بینے ما براے امسال حدود ۳۰ آزمون و ڪمتر از ۴۰۰ هزار داوطلب است.

وے توضیح داد: یڪ دوره‌اے استخدام انجام می‌شود تا بعد دوبارہ سازمان امور ادارے و استخدامے بہ مجموعہ مجوز بدهد، امڪان  برگزارے آزمون استخدامے نخواهد داشت و البتہ نیازشان هم تا چند سال مرتفع  می‌شود.

⚘خدایا شکرت❣