2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تروخدا یکی دارو بگه برم بگیرم از داروخونه 

حالم همش بدتر میشه از یه طرف گشنمه از طرف دیگه دارم از میسوزم 

من مامان دو تا عــــــشقم💞 دخترم تــــ،مام زندگی من👸 ...پسرم تمام وجــــــودم 👼
شربت معده مخصوص بارداري فقط همين  انگاري آب رو آتيش

رانیتیدین ؟

یا اسم دیگه ای داره 

اخر شهریور دکتر بودم وقت بعدیم اخر مهره  ولی دیگه نمیتونم تحمل کنم انگار تمام معده تا گلوم زخم ...

برودکتربگواینجوریم منم چندهفته پیش اینجورشدم مردموزنده شدم دوهفته .هرروزدکتربودم بهم گفت ماست بخور .امتحان کن ببین بهترمیشی نون وماست

چای خیلی کمرنگ زنجبیل خوبه بخور ،بعد غذا آب نخور اصلا درضمن آب خوردن تواین شرایط بدترمیکنه سوزشو

اب ثانیه ای خوب میکنه چون همش دارم میسوزم یه لحظه هم غنیمته 

شربت معده بگیر. دکتر منم بهم‌داده

اسمش آدی ژله

یه روزی میاد که دیگه دلت برام نریزه ؛ که یادت نیاد تولد من چند پاییزه ؛ هر کدوم از ما کنار یکی دیگه خوشبخته ؛ چیزی که امروز باورش واسه هر دومون سخته  
اخر شهریور دکتر بودم وقت بعدیم اخر مهره  ولی دیگه نمیتونم تحمل کنم انگار تمام معده تا گلوم زخم ...

آخی بارداری نمیشه خود سرانه کاری کرد باید پیش دکتر بری به مشوره اون دارو مصرف کن 

همسر مهربانم ❤ همیش درکم کن و یک رنگ باش  مثل همیشه باش جز این از تو چیزی نمیخواهم عشقم ❤
شربت معده بگیر. دکتر منم بهم‌داده  اسمش آدی ژله

عزیزم تو بارداری مشکل نداره 

من اول ماه شش هستم 

اگه نه که برم بگیرم 

نوشیدنی گازدار غذاهای ابکی ادویه غذاهای روغنی ممنوعه شربت معده مخصوص بارداری بگیر بخور بعد غذا یه قاشق در ضمن شیر عالیه عرق نعنا خیلی کم بخوری ضرر نداره

هرکی امضامو میخونه یه صلوات واسه شادی روح مامانم بفرسته