2777
2789
عنوان

تنبيح پدر مادر

112 بازدید | 14 پست

من وقتي ميبينم يه نفر داره از نظر من بد رفتار ميكنه يا كار اشتباهي ميكنه حرف اشتباهي ميزنه دنبال اصلاح كردن و تربيت كردنشون هستم (بايد چيكار كنم وقتي يكي جوري كه حقم نيست باهام رفتار كرد من تو ذهنم اذيت نشم؟)

محترمانه باید باهاشون صحبت کنی تا جایی که ناراحت نمیشن وگرنه تکلیفی نداری

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه يه نفر كه ٧٠ سال ازت بزرگ تر هستو كه نميشه نصيحت كرد

پس هیچی دیگه .تکلیفی نداری

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

محترمانه باید باهاشون صحبت کنی تا جایی که ناراحت نمیشن وگرنه تکلیفی نداری

بعضي ها هيچوقت اشتباشونو قبول نميكنن و هميشه حق به جانبن نميدونم چه فازين ؟ من گوشزد ميكنم ولي ديگه عمشو براي تربيت بچه يكي ديگه تا همينجا تلف كردم كافي بود

بعضي ها هيچوقت اشتباشونو قبول نميكنن و هميشه حق به جانبن نميدونم چه فازين ؟ من گوشزد ميكنم ولي ديگه ...

محل نده بهشون.بی محلی بزرگترین ضد حال برای اینجور افراد.مخصوصا فضول ها

پس هیچی دیگه .تکلیفی نداری

منم از فضولي بدم مياد 

منظورم اينه ديگه خسته شدم از انرژي صرف كردن براي تربيت ديگران از طرفي هم وقتي رفتار با وقاحترو ميبنم زورم ميگيره

عدالت نيس ميدوني ولي به خودم ميگم هرچي اذيتم كنند من بايد برا اونا خوب بمونم و ببخشم تا گناهان خودم ...

ببخشید که خیلی بهتره .البته گناهان باید توبه کنی و حقوقی که به گردنت هست رو ادا کنی.

گناهان كه گردنم هستو ادا كردن يعني چي ميشه يه مثال بزني

دزدی یک گناه محسوب میشه وقتی توبه کنی دیگه دزد نیستی ولی حق به گردنت هست باید مال دزدی رو پس بدی به صاحبش تا حق ادا بشه.

نماز نخوندن یک گناهه وقتی توبه کنی بخشیده میشی ولی نماز های نخونده ات رو باید ادا کنی تا حق ادا بشه میشه حق الله.

با توبه گناه بخشیده میشه ولی حق ادا نمیشه حق باقی میمونه تا زمانیکه حق رو ادا کنی.