2777
2789
عنوان

زندگی

30 بازدید | 1 پست
.نمیدونم ، الان دارم چهل ساله میشم ، خیلی صورت ها که میدیدم و حرف می زدم زیر خاک آرمیده هستند. وقتی فکر می کنم زندگی بشر چگونه از هیچ شروع میشه و نوزادی متولد میشه و بزرگ میشه ، و اون همه احساس در جوانی ،وشروع آن و شروع افول نیروی زندگی در ۴۰ سالگی ، 

وقتی به این که این همه آدم با آرزوها و احساساتشون،  دیگه نیستند ، 

وقتی به فیلم های قدیمی نگاه می کنم که مثل ما حرف می زنند ، ولی ده ها سال پیش مرده اند ، 

خاطراتی که احساس می کنم مدت کوتاهی پیش بود ولی مال ۳۰ سال پیش بود ! 

وقتی این همه بیماری و اتفاق میبینم ، 

برخی اوقات خودم رو یک ژاپنی در ۵۰ سال پیش تصور می کنم که با خانواده در حال پختن غذا بودند و بمب اتمی بر روشون افتاد و پودر شدن ، گویی اصلا نبودند ، 

به همه اینها که فکر می کنم ، احساس می کنم ، دارم در یک خیال زندگی می کنم ، نه اینکه دروغ باشه ، 

همه ما انسانها ، چند سال پیش توسط نیروی حیات دو فرد دیگر ، از زمین و خاکش و میوه ها و هوا ، منشأ گرفته و توسط شهوت ، شکل گرفتیم ، خیلی عجیبه ، 

نمیدونم چرا همه چی برام عجیبه ، چه چیزی در پشت اینهاست .

ولی به چیزی که میرسم اینه که با این ماهیت متزلزل انسان و ذات جهان  ، که هر لحظه ممکنه جسم رو بزاریم آیا اینهمه احساس و وسایل اصلا لازم هست ؟  برای یک مسافرت یک شبه ، کمی آذوقه بس هست ، کاش میدونستم  

به قول خیام 

احوال مسافران عالم چون شد؟ 

چه زود زمان همه چیز رو می بلعه ، انگیزه ای برای دنیا ندارم ، متوجه منظور بودنم نشدم 

واقعا خیاله

دستم به کاری نمیره ، واقعا این زندگی کوچک ، اسباب کمی لازمهشه ، تا ببینیم چی میشه

🙋🏻‍♀️🫂🫂🫂🫂🫂🫂

🙋🏻‍♀️معرف شما هستم برای کار در خانه🛍️با محصولات پوست و مو 🇨🇭برند تراست......هم میتونی مشاوره رایگان پوست و مو بشی و به قیمت تولید خرید کنی👉🏻 هر سوالی داری در روبیکا هستم TRUSTISHO فروش مشاوره خرید ووووو                              🛍️  فروشنده قوی =مصرف کننده قوی