2777
2789
عنوان

دوستایی که بدنسازی کار کردن یا میکنن میشه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 38468 بازدید | 96 پست
قرص آمینواسید خوبه  ولی چیزی که مهمتره بعد تمرین تا 1ساعت پروتئین مصرف کن  مثلا شیر  ...

خب این قرصو هر روز باید خورد؟؟

❌لطفابخاطر طولانی بودن نام کاربریم ریپلای نکنید
یعنی میخوای توتفرنگی بزرگ بشی      

اره دیگه توت فرنگی ورزیده😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین این عکسایی ک از مدلای سکسی فیتنس وبدنسازی میبینی بدون استثنا همشون پودر پروتئین مصرف کردن. با پروتئین تو غذا حجم میگیری ولی توی طولانی مدت

آنه !  تکرار غریبانه ی روزهایت چگونه گذشت  وقتی روشنی چشمهایت  در پشت پرده های مه آلود اندوه پنهان بود  با من بگو از لحظه لحظه های مبهم کودکیت  از تنهایی معصومانه دستهایت  آیا می دانی که در هجوم دردها و غم هایت  و در گیر و دار ملال آور دوران زندگیت  حقیقت زلالی دریاچه نقره ای نهفته بود؟  آنه !  اکنون آمده ام تا دستهایت را  به پنجه طلایی خورشید دوستی بسپاری  در آبی بیکران مهربانی ها به پرواز درآیی  و اینک آنه شکفتن و سبز شدن در انتظار توست... در انتظار تو 
اره معلوم نیست چی هستن.اگه برنامه غذایت کارکنی و بدنسازی کنی بهتره.ماندگاریشم همیشگی تا پودر

چقد من عجولم همش چهار پنج جلسه رفتم

شما هم اسمشو جدا جدا و طولانی میبینید؟

اعصابم خورد شد

آنه !  تکرار غریبانه ی روزهایت چگونه گذشت  وقتی روشنی چشمهایت  در پشت پرده های مه آلود اندوه پنهان بود  با من بگو از لحظه لحظه های مبهم کودکیت  از تنهایی معصومانه دستهایت  آیا می دانی که در هجوم دردها و غم هایت  و در گیر و دار ملال آور دوران زندگیت  حقیقت زلالی دریاچه نقره ای نهفته بود؟  آنه !  اکنون آمده ام تا دستهایت را  به پنجه طلایی خورشید دوستی بسپاری  در آبی بیکران مهربانی ها به پرواز درآیی  و اینک آنه شکفتن و سبز شدن در انتظار توست... در انتظار تو 

من از قرص ال ارژنين و ال كارنتين استفاده ميكردم كمك ميكرد به عضله سازى قرصهاى بى ضررى و مكمل هاى خوبى هستن اب كرفس و اب گوجه فرنگى ميدونم خيلى بد مزه هستن ولى خوبه سعى كن برنج رو كم كنى برنج خوب نيست تا ميتونى اب ميوه و اب بخور منم عاشق بدن عضله اى شكم سيكس پك دار باسن برجسته و رانهاى عضله اى و كمر باريكم ولى فعلاً باردارم و اگه روزى دو ساعت پنج روز هفته كار كنى با مربيه كاربلد احتمالاً تا شش ماه يواش يواش متوجه تغييرات خوب ميشى

مم چند ساله بدنسازی کار میکنم هیچ وقت از این قرص ها نخوردم  بعد از چندسال کار کردن مطمئنا بدنت ...

ای چند سال خیلی دیره😞

شما هم اسمشو جدا جدا و طولانی میبینید؟ اعصابم خورد شد

مث اینکه واسه کاربرا اینجوریه واسه خودم اینجوری نیس تقصیر من نیس تو تاپیک مشکلات کاربری هم گفتم کاری نکردن

چقد من عجولم همش چهار پنج جلسه رفتم

ببین ورزش فیتنس وبدنسازی برای هر نوع تیپ بدنی بعد از 4 الی 6 ماه تمرین پشت هم و تغذیه درست خودشو نشون میده

خلاصه میخوام بدونم شما چکار کردین که عضلاتتون حجم گرفت و سک سی شد؟؟ فقط غذای عادی میخوردید یا چیزی ...

سلام دوستم 

خوبي 

چند وقته نديدمت تو سايت 

از دانشگاه و هم دانشگاهي چه خبر

لطفا براي سلامتي ني نيم يه صلوات بفرستيد 😘😍
 همه اینطورین روزهای اول خیلی جو گیر میشن   ولی اگه واقعا اراده اش وداری از راه سالمش ا ...

اره هر بار میرم اصلا بدجور انگیزه میگیرم

وای هیکل بعضیاشون عالیییه

یه شورتک و نیم تنه میپوشن

وااای چه هیکلایی باسنا همه گرددد😂من که همش چشمم به هیکلاشونه