2777
2789
عنوان

از مشکی درآوردن برای چهلم

| مشاهده متن کامل بحث + 455 بازدید | 27 پست
نه عزيزم بزرگترها ميخرن فقط ربطي به شما نداره (اگه واقعا ايشون از فوت مادرشوهر عزيزش سياه پوش باشه ا ...

منم همینو گفتم اما مادر شوهرم لج کرد گفت من میخرم از جانب شما میزارم. 

دستمون تنگه بخاطر اینکه پدر شوهرم چک داده از دسته چک شوهرم چک رو ما پاس کردیم . من در برابر این پرویی چی بگم

💚 صلوات برای سلامتی نی نیم❤ الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما هم همچین رسمی نداریم هرکس خودش از عزا درمیاد.یع نفر بزرگترفقط زبونی میگه که از عزا دربیان .کادو نداریم

لالیم ودر سکوت دل بی زبان ما 💔لبخند واشک میشودانچه نگفتنی ست.🌻چرا این نیز نمیگذرد
یه روسری شال ارزونی بخربده شرش کم شه ازسرت

بدبختی همینه که گفتم باشه نسیه از فلان مغازه میخرم مادر شوهرم گفت نه اون جنساش بده برو خوب بخر

💚 صلوات برای سلامتی نی نیم❤ الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

نه همون که مادرشوهرت برای داماد خرید کافی هست اگر خیلی با خانواده دامادشون صمیمین برای خواهرای داماد میخرن معمولن ولی شما نه چندبار چندبار سیاه درمیارن 

من که مادرشوهر وخواهرشوهرام شعور این کارا رو نداشتن مادرخانم داداشم  برادرخانماش اومدن لباس بابام و داداشم رو عوض کردن 

داداش بزرگم خودش برای ما لباس رنگی اورد که عوض کنیم .

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.
بدبختی همینه که گفتم باشه نسیه از فلان مغازه میخرم مادر شوهرم گفت نه اون جنساش بده برو خوب بخر

گوه خورده هیچی نخروظیفه تونیس چیزی بخری

گفت چرانخریدی بگو چیزی ک من خ استم بگیرمو شما نمیپسندید که 

باید همینو میگفتم

الانم دير نيست

به روي خودت نيار پيگيري كرد بگو اينكار وظيفه بزرگترها هست كه شما به قشنگي داريد انجام ميديد خدا خيرتون بده

من الانم در توانم نيست ان شاءالله هميشه براشون شادي و سلامتي باشه 

اگه گفت من جاي شما كادو ميدم بگو باشه مادرجون من از محبت شما ممنونم