2777
2789
عنوان

رشتهٔ معماری در هنرستان

145 بازدید | 11 پست

کسی این رشته رو خونده؟

لپ تاپ نیازه؟ چه سیستو عاملی؟

گر شرم همی از آن و این باید داشت پس عیب کسان زیر زمین باید داشت ور آینه وار نیک و بد بنمائی، چون آینه روی آهنین باید داشت.

خیلی هزینه وسایلاش بالاست و اینو یادت نره مدرک دکتری معماری ام داشته باشی هیچوقت مهندس صدات نمیکنن میگن همون معمار

کاربری قدیمی هستم کاربری قبلیم ترکید تازه عضو شدم🤲🏻❤️

من خوندم سیستم لازمه حالا لپتاپ یا پی سی. اگه قصد ادامه دادن تو دانشگاه داری یه چیزی باید بگیری که رندر بده بری بهشون بگی میفهمن. بودجه ات مهمه.

سینه ام دکان عطاریست، دردت چیست؟!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی هزینه وسایلاش بالاست و اینو یادت نره مدرک دکتری معماری ام داشته باشی هیچوقت مهندس صدات نمیکنن م ...

پس مارو مهندس صدا میزنن چیه!!؟

دقت کنی نمی‌گن مهندس معمار میگن معمار

خب مگه اونی که مهندس برقه میگن خانم مهندس برق؟!! یا مهندس پزشکی ؟؟ نه عزیزم اتفاقا پاتو میذاری تو کار زر و زر بهت میکن مهندس اونقدر که بدت میاد.

دکتری هم بگیری بهت میگن دکتر. چیز خاصی هم نیست

خب مگه اونی که مهندس برقه میگن خانم مهندس برق؟!! یا مهندس پزشکی ؟؟ نه عزیزم اتفاقا پاتو میذاری تو کا ...

من خودم دارم مهندسی میخونم 

من خودم دارم مهندسی میخونم

آهان حالا فهمیدم چرا اینو میگی تو دانشگاه به ماهم میگفتن شما معمارید با مهندسی فرق دارید و ازین چرت و پرتا دقت نکن تو کار همه چی فرق داره

آهان حالا فهمیدم چرا اینو میگی تو دانشگاه به ماهم میگفتن شما معمارید با مهندسی فرق دارید و ازین چرت ...

می‌دونم خودم سر همین تازه بحثم شد با فامیل که رشته پزشکی رو برتر از مهندسی میدونستن و داشتن ما فنی هارو می‌کوبیدن من قصدم توهین نبود چیزی که شنیده بودم و گفتم وگرنه من خودم هنرستانی بودم 

می‌دونم خودم سر همین تازه بحثم شد با فامیل که رشته پزشکی رو برتر از مهندسی میدونستن و داشتن ما فنی ه ...

منم مشکلی ندارم الانم والا تاجی به سر ما مهندسا نیست. منم یه زمان خودمو از حسابداری برتر میدونستم فعلا که حقوق اونا چند برابره منه