2777
2789
عنوان

هرکی گوشی شیامی داره لطفا بیاد

31 بازدید | 5 پست

سلام بچها من میخوام گوشی بخرم نمیدونم شیامی بخرم یا سامسونگ موندم چی بگیرم شنیدم هنگ میکنن شیامیا شما راضی هستین اگ اره مدل گوشیتونم بگید 

من هیچوقت واسه هیچ آدمی بد نخواستم حتی واسه اونیکه دلمو زیر پاش له کردیا اونیکه دلیل گریه هام بود یا حتی اونیکه واسم بدخواست میدونی فک میکنم انعکاس همین رفتارمه که همیشه خدا برام جوری میچینه که ب مو برسه اما پاره نشه♡♡♡✓

به بودجت بستگی داره 

زیر 12 تومن فقط شیائومی چون سامسونگ توی این رنج هنگ میکنه

بودجه های بالا مثلا 20 به بالا سامسونگ محشره

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به بودجت بستگی داره زیر 12 تومن فقط شیائومی چون سامسونگ توی این رنج هنگ میکنهبودجه های بالا مثلا 20 ...

ن نهایت همون ۱۰ ۱۲بودجم ولی ی گوشی با طول عمربالا میخوام ک کیفیتشم خوب باشه

من هیچوقت واسه هیچ آدمی بد نخواستم حتی واسه اونیکه دلمو زیر پاش له کردیا اونیکه دلیل گریه هام بود یا حتی اونیکه واسم بدخواست میدونی فک میکنم انعکاس همین رفتارمه که همیشه خدا برام جوری میچینه که ب مو برسه اما پاره نشه♡♡♡✓

از سال ۹۹ نوت ۹ پرو دارم .. امسال یکم مشکل پیدا کرده ، بعضی وقتا اینجوری میشه یعنی مثلا میخوام صدارو کم کنم هی خودکار زیاد میشه .. بنظرم عمرشو کرده 

سامسونگ هم داشتم تو همون ۳ ۴ سال خراب میشد 

فقط 15 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

ن نهایت همون ۱۰ ۱۲بودجم ولی ی گوشی با طول عمربالا میخوام ک کیفیتشم خوب باشه

من نوت 12s دارم از آشنا خریدم با ضمانت 4 ساله بهم داد و گفت محشره

حدودا 10 خریدم

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱