من هیچوقتواسه هیچ آدمی بد نخواستم حتی واسه اونیکه دلمو زیر پاش له کردیا اونیکه دلیل گریه هام بود یا حتی اونیکه واسم بدخواست میدونی فک میکنم انعکاس همین رفتارمه که همیشه خدا برام جوری میچینه که ب مو برسه اما پاره نشه♡♡♡✓
زیر 12 تومن فقط شیائومی چون سامسونگ توی این رنج هنگ میکنه
بودجه های بالا مثلا 20 به بالا سامسونگ محشره
به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگرمجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
به بودجت بستگی داره زیر 12 تومن فقط شیائومی چون سامسونگ توی این رنج هنگ میکنهبودجه های بالا مثلا 20 ...
ن نهایت همون ۱۰ ۱۲بودجم ولی ی گوشی با طول عمربالا میخوام ک کیفیتشم خوب باشه
من هیچوقتواسه هیچ آدمی بد نخواستم حتی واسه اونیکه دلمو زیر پاش له کردیا اونیکه دلیل گریه هام بود یا حتی اونیکه واسم بدخواست میدونی فک میکنم انعکاس همین رفتارمه که همیشه خدا برام جوری میچینه که ب مو برسه اما پاره نشه♡♡♡✓
ن نهایت همون ۱۰ ۱۲بودجم ولی ی گوشی با طول عمربالا میخوام ک کیفیتشم خوب باشه
من نوت 12s دارم از آشنا خریدم با ضمانت 4 ساله بهم داد و گفت محشره
حدودا 10 خریدم
به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگرمجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱