2777
2789

بله.چه اطلاعاتی؟میری دکتر متناسب با نیازت سایز رو مشخص میکنه و توی اتاق عمل برات جاسازی میکنه،نقاهت خاصی هم نداره از روز اول سرپا هستی و کاراتو میکنی 

کاربری که بعد شش سال به ناحق ترکید   من دیگه اون کاربر سابق نمیشم  از همتون آتو دارم  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببین اینجور عملا ریسک بزرگین 

ی درصد احتمال بده جز افراد خوش شانس نباشی و چیزیت بشه

درضمن میگن دیگه نمیشه شیر داد کسی که پروتز میکنه 

به نام الله☝🫀👑به عشق وطن🇮🇷 مادر❤️پدر🤍  💍miladm🧿 🤰🤱 ی مامان دهه هشتادی💗همه کسم دنیز دختر عروسکم🧿💗
ببین اینجور عملا ریسک بزرگین ی درصد احتمال بده جز افراد خوش شانس نباشی و چیزیت بشهدرضمن میگن دیگه نم ...

دوتا بچه شیر دادم سینم کلا آب شده و آویزون خودم حس بدی میگیرم ک سینه هام اینجوریه اگر سوتین نبندم  انگار هیچی ندارم

چند روز دوره نقاهت داره. درد داره؟هزینش چقدره ؟

برایه من ۴روز درد شدید چون سایزم ۶۵بود و۴۰۰سی سی گذاشت که بزرگ بود و جا نداشت اما ۲تا دوستام عالی بودن اونا شیر داده بودن جا داشتن و اذیت نشدم ولی مت دستما نمیتونستم تکون بدم

برایه من ۴روز درد شدید چون سایزم ۶۵بود و۴۰۰سی سی گذاشت که بزرگ بود و جا نداشت اما ۲تا دوستام عالی بو ...

خصوصی میتونم پیام بدم ؟؟درخواست دوستی میدم بیزحمت قبول میکنین