2777
2789
عنوان

یه نفر گم شده دعا کنید

864 بازدید | 61 پست

یه آقایی که دو تا بچه داره نزدیک دوماهه از خونه رفته معلوم نیست کجاست پلیسم خبر کردن همه دنبالشن.دعا کنید پیدا بشه.هیچ اثری ازش نیست زنش به کسی نگفته قضیه رو بعد۲ ماه مردمو خبر کرده که شوهرم نیست.از کارتشم تومنی پول برنداشته این مدت

بیاید به همدیگه رحم کنیم وقضاوت نکنیم تا همگی در آرامش باشیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگا ی بنده خدایی هست این هر کسی چیزای با ارزش گم کنه یا دزدی بشه ،میرن پیششش دقیق میگه که چ شده و کجاست ،والا تا حالا ادم گم نشده که بگم اینکارو انجام میده ولی برا وسایل هر کی رفته پیشش دقیق گفته کجاس و پیدا شده حالا اگه میخاید تا شمارشو بدم خودتون ی زنگ بزنید بپرسید بیینم میتونه کمکتون کنه یا ن 

خاهر زاده منم نزدیک یک ماهه گم شده و هیچ خبری ازش نیست 😭انشالله هردوتاشون پیدا بشن به زودی زود

من یه کانال ختم برای پیداشدن گمشده ادم ذکر یامعید مرتب تکرار کنید میگن خاصیت رحمانی داره پیجشم خواستی بهت بدم بخون انشالله عین همه ادمای دیگه پیدابشه