2777
2789
عنوان

نصیحت برای پشت کنکور موندن

1226 بازدید | 70 پست

خانما من امسال تصمیم گرفتم بمونم پشت از امروزم شروع کردم کمی ناامید و خستم...اگه میشه یکم بهم کنید و انگیزه بدید بهم اگر تجربه ای در این باره دارین هم بهم بگید ممنون میشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا حد امکان پشت کنکور نمونی بهتره

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

بهترین توصیه:

تا جایی که میتونید پشت کنکور نمونید عزیزان 

ولی اگع زمانی خواستی بمونی به نظرم یه مشاور خوب کنارت باشه کمکت میکنه و اینکه برنامه و شیوه مطالعاتی ات هم بررسی کن و اصلاح شون‌کن

چیزی به نام انگیزه وجود نداره دختر خوب 

هدفت باید اونقدر بهت انرژی بده که کم میاری اگر اینطور نیست یا هدف درستی نداری یا اراده نداری یا خواستنت واقعی نیست . 

چه برسه دیگه ما بخواهیم بهت انرژی بدیم . انرژی رو باید از هدفت بگیری 

بشین فکر کن بهش ... یه طوری فکر کن که انکار آخرین باری هست که میتونی کتاب دست بگیری و فرصت امتحان دادن داری .

دو دوست هستیم که یکی متاهل اونیکی مجرده نسبتی هم باهم نداریم 🤦🤣

اصلا این اشتباه رو نکن.۵سال موندم پشت کنکور در حالی که میتونستم تو بهترین دانشگاه ها درس بخونم ولی گیر دادم به فرهنگیان.با تراز۸/۱۰۰رفتم مصاحبه رد شدم در حالی کهدبا همین تراز میتونستم بهترین دانشگاه برم...

نمون عزیز من...نمون

خواهی نشوی رسوا،همرنگ حقیقت شو👍لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ وجه قبول نمیکنم😤