2777
2789
عنوان

همسرم یا خانوادم

321 بازدید | 39 پست

لطفا کامل بخونید همشو با گریه تایپ کردم

من حدود ۴ /۵ ماهی هست ازدواج کردم

که ای کاش نمیکردم

شهر پدریم و شهر همسرم ک الان توش زندگی میکنیم ۱۵ دقیقه فاصله دارن باهم

از اون طرف پدرشوهرم اینا همسایه دیوار ب دیوار ما هستن

حالا مشکل من اینه

شوهرم نمیزاره من برم خونه مامانم

میگه هفته ای یه بار در حد یه ساعت باهم میریم و برمیگردیم

اون یه ساعتم کافیه من برم تو اسپزخونه یا مثلا اتاق

صدبار سوال پیچم میکنه ها چرا رفتی مامانت چی میگفت بهت و .....

دلم داره میترکه از غصه

دلم برای خانوادم یه ذره شده

چیکار کنم

خود عوضیش روزی صدبار میره پیش خانوادش

یه بار صبح قبل رفتن ب کار

یه بار ظهر ک از کار میاد قبل خونه میره اونجا

عصر هم همینطور

شباهم اونجاست کلا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرانمیزاره؟!

شایدوالدینت دخالتی کردن که باعث ناراحتیش شده

۱۵دقیقه که چیزی نیست

خودت برووبرگرد

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......

در شرایط نرمال

فاصلتون نزدیکه بنظرم لازم نیست که بری بمونی

هفته ای یکی دو روزم کافیه

ولی رفتار همسرت عادی نیست ببین مشکلش چیه که اینطوری میکنه

اختلاف داره باهاشون دلگیره ناراحته چیه داستانش

همه اینازیرسرننه عفریتشه یادش میده خدالعنتش کنه

خودش روزی صدبار به بهانه های مختلف شوهرمو میکشونه اونجا

همیشه دوست داره دختراش و پسراش پیشش باشن

بچه هاش هزارکیلومتر اون طرف تر هرهفته میان میمونن پیشش

ولی انقد خودخاهن ک نمیخان من برم پیش خانوادم

خب بگو مامانم ناهار دعوت کرده

تولد فلانیه

دورهمی زنونست

اینارو امتحان کردی؟

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️