2777
2789
مال من کلی تست و اینا دادیم،  به گرد و خاک داشت، اونم همه جا هست دیگه، ولی به مرور خوب شد. پروت ...

الهی شکر که خوب شده

اره نابود کننده س گاوی لعنتی

اگر برهنگی تمدن است،پس حیوانات از همه متمدن ترند! "شهیدمطهری"
مطهره رو، معصومه رو خدا سورپرایزمون کرد ک الان میبینم چه به موقع بوده

الهییییییییییییی

دم خدا گرررررم

😍😍❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزجان میشع سه تا پستم پاک کنید اسم خودم و دختر و پسرم رو نمیدونم چرا نمیشه حذفشون کنم!

گزینه حذف نداره، نمیدونم چرا اینجوری شده نی نی سایت، حتی تاپیک قبلیا رو هم دیگه نمیشه خذف کرد

نی نی مو امام رضا برام از خدا گرفته،خودشم مواظبشه
گزینه حذف نداره، نمیدونم چرا اینجوری شده نی نی سایت، حتی تاپیک قبلیا رو هم دیگه نمیشه خذف کرد

ای داد بیداد

میگم یه لطفی کن

دوباره روزای اینده چک کن

اگه میشد اسمامونو حذب کن ممنون میشم

ای داد بیداد میگم یه لطفی کن دوباره روزای اینده چک کن اگه میشد اسمامونو حذب کن ممنون میشم

باشه، ولی فکر نکنم بشه ، برا پستای بقیه فقط گزینه گزارش داره که اونم فایده ای نداره

دیروز خراب بود سایت

امکان دسترسی و وارد شدن نداشت

بعد امرپزم پست پاک نمیکنه

من ۱۰ ساله عضوم همینههههه هی خرااابه

ولی بجاش الان تلافی رو در اوردم

با این امار قشنکی که دادم😐 

چه غفلتی کردما

فک کنم چون تاپیک قدیمیه حذف نمیشن

مگه به مدیر سایت پیام بدین تاپیکو حذف کنه

دیروز خراب بود سایت امکان دسترسی و وارد شدن نداشت بعد امرپزم پست پاک نمیکنه من ۱۰ ساله عضوم همینه ...

حالا باز چک میکنم روزای دیگه،ولی وای به من، یه زمان امار روز به روز زندگی مو میدادم، البته ترسی ندارما، زندگی م بوده، ولی خب ادم دوست داره حریمش حفظ بشه

ولی بجاش الان تلافی رو در اوردم با این امار قشنکی که دادم😐  چه غفلتی کردما فک کنم چون تاپیک ...

چیزی نگفتی عزیز دلم که، تازه تاپیک من قدیمیه، دیگه توش پیام ندیم بالا نمیاد که، درخواست دوستی میدم پیام داشتیم اونجا بدیم