2777
2789
اونوقت بنظر شما اگ کسی چنین عکسایی بزارع میشع ب گفته هاش اعتماد کرد

حقیقتا من متوجه شدم مسئول آگاه سازی آدمها نیستم ...یه زمانی سر قضیه یه شیاد، خیلی سعی کردیم با نی نی سایت همراهی و همکاری کنیم و چه کاربرانی که به ما اون تایم فحاشی کردند و بد و بیراه گفتند و وقتی دست شیاد رو شد، همگی عذرخواهی کردند غیر از دو نفر که همچنان ریپلایم میکنند و قصد اذیت دارند ولی من دیگه نمیخونمشون و انرژی پیگیری هم ندارم چون میخوام اوقات شادی در سایت بگذرونم ...

آدم ها هنوز با این همه هشدار در مورد باز کردن لینک های معیشتی، بازم تو دام می افتند ... نمیشه منجی همگی شد...

من میگم برای بودن در مجازی، باید سوادش را به بچه هامون بدیم اول...به خانم خانه دار از همه جا بیخبر بدیم اول ولی این وظیفه نی نی سایت و دیگر ارگان هاست نه من و ما و شما ...

وگرنه  که حرفای اون آدم فتوشاپ کار در مورد تخصصش که از نظر من قابل اعتماد نیست ...

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

حقیقتا من متوجه شدم مسئول آگاه سازی آدمها نیستم ...یه زمانی سر قضیه یه شیاد، خیلی سعی کردیم با نی نی ...

👏 اره واقعا خودم میگم حرص خوردن نداره 

احسنت به ادبیات خوبتون

برایِ اصیل بودن کافی ست که دروغ نگویی، آغازِ اصالتِ خوب همین است که نخواهی چیزی باشی که نیستی.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره عرزیزم تاپیک اخرمو ببین

دیدم ...من با اوپرا تماس تصویری و ملاقات داشتم ...عکسش فیک نیست ...همه میدونن و بارها عکس گذاشته ...

به نظرم شجاعت داشته باشیم که عذرخواهی از مخاطب کنیم ...اینکه نگران میانسالی هستیم، خب اوپرا هم بالای 40 هست عکس خودش را میذاره، شما هم عکس خودتون را بذارید یا نه به مخاطب بگین شبیه این آدمم نه خود این آدم ...

هیچ ایرادی نداره که ما ضعف داشته باشیم...باید حلش کنیم گل خانم

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

👏 اره واقعا خودم میگم حرص خوردن نداره احسنت به ادبیات خوبتون

زنده باشین عزیزم  

دیدم ...من با اوپرا تماس تصویری و ملاقات داشتم ...عکسش فیک نیست ...همه میدونن و بارها عکس گذاشته ... ...

سلام آلبالوی زیبا

مشکل من با ایشون حتی عکس نیست

کامنت های جنسی بسیار بد هست که میذارن و وجهه یه خانم بالغ و بزرگسال رو بد میکنن

راحت بگن نوجوانن و رفتارهای نادرستشون رو به بقیه نسیت ندن

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
سلام آلبالوی زیبامشکل من با ایشون حتی عکس نیستکامنت های جنسی بسیار بد هست که میذارن و وجهه یه خانم ب ...

سلام عشق 

پس بیشتر از عکس هست   

من تو تاپیک ایشون و تاپیک شما که میگی تعطیل شد نبودم ...

من شوخی جنسی نکردم عینه اسمت خری

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
خیلی عجیبهبعضی هاشون ر و میشناسمحاضرن از هر چی دفاع کنن ولی با من مخالف باشندیگه فکر نمیکنن کاربر و ...

و متاسفانه در جامعه هم وقتی با این افراد برخورد داریم

بدون در نظر گرفتن اینکه با افکار

و نظراتشون میتونن به دیگران آسیب بزنن 

بر روی عقایدشون پا فشاری میکنن

و در سایت هم این مورد وفور دیده میشه🌼

برو بچه جان

کاش انسان ها شعور معذرت خواهی از دیگران رو داشتن

به عوض قلدری و

تطبیق دادن شعورفرد به سن و سال دیگران

گاهی یک بچه از انسان میانسال بیشتر میفهمه

و میدونه که دروغ به خورد جامعه نده