2777
2789
اوه سلطان فوتوشاپ رو میگید؟

😂 شمام دیدین 

والا میترسم اسمش بگم اخه میخام کامل کامل مطمین بشم 

برایِ اصیل بودن کافی ست که دروغ نگویی، آغازِ اصالتِ خوب همین است که نخواهی چیزی باشی که نیستی.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

😂 شمام دیدین والا میترسم اسمش بگم اخه میخام کامل کامل مطمین بشم

خیلی ها میدونن

الان دیگه عکس کامل نمیذاره کلاژ میکنه که سرچ نشه

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

من عکس پیدا کردم اسمش گفتم تایپک قفل کرد

«گاهی آنقدر دل‌تنگش می‌شوم که انگار وزن تمام جهان روی قلب من است.»....همونجور کع رفتار کنی رفتار میکنم تبادل نظره مخالفی ریپ نزن🙏🏻🌱

بچه ها 

یه عده یهو توی تاپیکم انلاین شدن

تاپیکم تعطیل شد!!!!!

یعنی موندم توی کار اینا که حتی از کاربر فیک و دروغگو حمایت میکنن

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
خیلی ها میدوننالان دیگه عکس کامل نمیذاره کلاژ میکنه که سرچ نشه

اینم ک من میگم دقیقا

برایِ اصیل بودن کافی ست که دروغ نگویی، آغازِ اصالتِ خوب همین است که نخواهی چیزی باشی که نیستی.
واقعا؟؟😂😂😂دلشون میخاد در عالم نادانی به سر ببرنکسی آگاهشون نکنه

خیلی عجیبه

بعضی هاشون ر و میشناسم

حاضرن از هر چی دفاع کنن ولی با من مخالف باشن

دیگه فکر نمیکنن کاربر و تایپک فیک حمایت نداره

من نمیگم دروغ میگه ها درمورد خودش ولیاخه عکسایی ک گذاشته تو نت هست جالب اینجاس عکسا رو تغییر میده ک ...

مثلا عکس پیانو در محیط تاریک اتاق گذاشته بود و عکس را در فتوشاپ چرخونده بود و یه چیزی روش تگ کرده بود ...

به روش آورده شده برای همین کم تاپیک میزنه و قفل میکنه ...

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

مثلا عکس پیانو در محیط تاریک اتاق گذاشته بود و عکس را در فتوشاپ چرخونده بود و یه چیزی روش تگ کرده بو ...

اونوقت بنظر شما اگ کسی چنین عکسایی بزارع 

میشع ب گفته هاش اعتماد کرد