2777
2789

🔴 قیمت داگز در بایننس 0.1 سنت مشخص شد

هر 1 میلیون داگز میشه 1000 دلار

معادل ۶۰ میلیون تومن

هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن.                                                         * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*.   موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎
🔴 قیمت داگز در بایننس 0.1 سنت مشخص شدهر 1 میلیون داگز میشه 1000 دلارمعادل ۶۰ میلیون تومن

سلام  ممنون که پاسخگو بودید

یعنی توی صرافیهای ایران قابل فروشه 

پسرم میگه باید صبر کنم تا بیشتر بشه

درست میگه ؟ من سر درنمیارم میگم نکنه اشتباه میکنه 

۴۲هزار داگز داره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام ممنون که پاسخگو بودیدیعنی توی صرافیهای ایران قابل فروشه پسرم میگه باید صبر کنم تا بیشتر بشهدرس ...

شما هر داگز ۷۳ تومنه الان دیگه حساب کن میشه تقریبا ۳ میلیون تومن

یه تاجی _ سرور تیمای ایران💙

سلام داگز یه واحد ارزیه مثل دلار. توی ربات های تلگرام در قالب بازی معرفی شد هر روز باید سر میزدی تیک بازید روزانه میخورد امتیاز میگرفتی بعد وقت لیست شدن به اندازه امتیازت ارز داگز میده. هر ده هزار تاش حدود هفتصد تومنه باید انتقال بدی صرافی تونکیپر که نصبش کردی بعدش از صرافی خارجی send کنی و بفرستی صرافی ایرانی که نصب و کارای احراز هویتش انجام دادی که اونجا بتونه به تومن تبدیل و قابل برداشت بشه. اومد حسابت گزینه فروش بزنی بفروشه بیاد موجودی تومن بعد اونجا اگه شماره کارت وارد کرده باشی انتقال بدی به حساب بانکیت. اطلاعات بیشتر خواستید عنوانش گوگل سرچ کنید بعد برید قسمت video آموزش هاش تماشا کنید.

احترام به نظر دیگران احترام به شخصیت آنهاست. احترام به شخصیت دیگران، در نوبه اول احترام به شخصیت خود است.