2777
2789

من یه هفته ای میشه هرکاری میکنم شبا خوابم نمیبره قرص خوابم میخورم بازم بیدار میمونم امروز دومین روزیه که نخوابیدم که شب خوابم بیاد ولی بازم خوابم نمیاد :/ 

اشتهامم ته کشیده به زور غذا میخورم 

اها یه حس افسردگی هم دارم درحالی که در طول هفته کلی کلاسای مختلف و باشگاه میرم

حس میکنم این حالتا خیلی عجیبه تا حالا اینطوری شدین؟

من از اول محرم اینجوری شدم  شبا نهایت ۱۱میخوابیدم ولی حالا تا ۱بیدارم

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من سخت نمیگیرم از شرایط لذت میبرم . فعلا تعطیلاته ساعت خواب ریخته بهم فصل مدرسه بچه هام که بشه منم خود به خود تنظیم میشم . 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

اره من رفتم دکتر گفت حرارت کبدت بالاست

بهم داروی اصلاح مزاج داد 

حالا خداروشکر شب ساعت ده که میشه غش،میکنم

قبلا تا ۳ و ۴ خوابم نمیبرد

علایمم اینا بود : بی خوابی عصبانیت افسردگی ، اضطراب شدید مخصوصا صبح، جوش صورت و بدن 

الهی به امید خودت...  
من سخت نمیگیرم از شرایط لذت میبرم . فعلا تعطیلاته ساعت خواب ریخته بهم فصل مدرسه بچه هام که بشه منم خ ...

متاسفانه خونه ما بچه مدرسه ای نیس باید خودم تنظیم کنم خوابمو🥲😂

اسم دارو رو میشه بگید منم بگیرم؟🥲 دقیقا همین علائمو دارم ):

عزیزم من کار درستی نمیدونم سرخود این کارو کنی. من اسم داروم رو میگم اما خواهش میکنم سر خود نخور و با پزشک متخصص سنتی مشورت کن.

شربت فیتوبایل. داروخونه ها دارن. توی نت بزنی میاد نوشته برای کاهش حرارت کبد. ولی روی خودش نوشته سه بار در روز.

اما دکتر بهم گفت یه قاشق نیم ساعت قبل غذا. وقتی میخوردم اشتهامو باز میکرد 

الهی به امید خودت...