2777
2789
عنوان

خوابم بهم ریخته

187 بازدید | 17 پست

اکثر اوقات روزا میخوام چون شبا ب سختی خوابم میگیره.. اصلا نمیدونم چرا این شکلی شدم تا الانم بیدار بودم. چیکار کنم؟ دمنوش یا چیزی هست قبل خواب بخورم؟ 

فهمیدی به منم بگو از ۶ و نیم صبح میخوابم تا ۲ ،۳ ظهرر😭😭

دلیل زندگیم🥰بزرگ‌ترین پناهم🫂دار و ندارم🌙خدایه رو زمینم✨️قهرمانه رویاهامه💪عشقمممممممه💞میدونی!🌈اون بابامه❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فهمیدی به منم بگو از ۶ و نیم صبح میخوابم تا ۲ ،۳ ظهرر😭😭

من داشتم برای کنکور میخوندم نزدیکای کنکورم اینجوری شدم.. الانم حس میکنم با اینکه بعضی وقتا شبا نسبتا زود میخوابم ولی انگار سیستم بدنم عوض شده

اگه چیزی گفتن لایک میکنم عزیزم

اگه می تونی امروز سعی کن نخوابی تا ساعت ۸ شب بیدار بمون بعدش بخواب اینجوری خوابت تنظیم میشه

به قدری ساکتم حالا؛که انگاری؛درونم حکم؛ آتش‌ بس،و حالِ چشم‌هایم خوب و آرام است.به قدری ساکتم انگار؛میان شهر قلبم صد هزاران مُرده دارد شعر می‌گوید..ببین من ساکتم، این بغض و این آشوب، از من نیست...دلم تنگ است؟ اصلا نیست کسی را دوست می‌دارم؟ نمی‌دارم رها، آرام و معمولی؛ شبیه کلّ آدم‌هامیان موج‌ها چون قایقی؛ بی سرنشینم، بی سرانجامم نه فکری در سرم دارم،نه عشقی در دلم،آرامِ آرامم...- نرگس صرافیان 💓🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃💓
من داشتم برای کنکور میخوندم نزدیکای کنکورم اینجوری شدم.. الانم حس میکنم با اینکه بعضی وقتا شبا نسبتا ...

مرسی عزیز دلم انشالله موفق باشی 

من فقط کم خونیم باعثه😭

اره منم یه ۲۰ روزی درست شده بودم حداقل یک میخوابیدم ۱۰ پامیشدم ولی بازم بهم ریخته خوابم 

دلیل زندگیم🥰بزرگ‌ترین پناهم🫂دار و ندارم🌙خدایه رو زمینم✨️قهرمانه رویاهامه💪عشقمممممممه💞میدونی!🌈اون بابامه❤️

مرسی عزیز دلم انشالله موفق باشی من فقط کم خونیم باعثه😭اره منم یه ۲۰ روزی درست شده بودم حداقل یک میخ ...

ممنونممم مهربون  

اگه کم خونیه پس خیلی به تغذیه ات برس عزیزم 

دکتر رفتی؟ 

ممنونممم مهربون اگه کم خونیه پس خیلی به تغذیه ات برس عزیزم دکتر رفتی؟

اره رفتم سرم اهن زدم همون ۲۰ روز و خوب بودم بعدش دیگه دوباره همچی مثل قبل  رفتم دکتر دیگه همه علائم و گفتم آزمایش نوشت بروم دید گفت هموگلوبینت نرماله قرص اینام نداد گفتم پس این حالتا از چیه گفت برو ورزش کن😑 ولی من فریترینم پایینه رو ۷ 

سردر همیشگی زود خسته شدن که باعث میشه از همه کارام عقب بمونم  اخر شب مجبوری انجام بدم ، بی حالی ، بدتر از همه پادرد که الان سه روز شدید تر شده مخصوصا وقتی دراز میکشم 🥲 دستامم درد میکنه حتی