2777
2789
عنوان

بنطرتون اینستاگرام نصب کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 253 بازدید | 22 پست
۳۰ ساله هستی موفق باشی کاملا با تجربه .پخته و نمونه هستی انشاله بختت سبز بشه برات بهترین ها را آرزو ...

مرسی عزیزم
ان شالله بخت همه جوونامون باز بشه
معیارهای زیاد سحت گیرانه ندارم ولی بنظرم شانس هم تو ازدواج تاثیرش کم نیست
عذر خواهم از گفتن اسم شهر

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه واقعا اینستا خیلی بد راه ازدواج هم این نیست

تقریبا نظر همه این بود پیدا نمیشه 😁

پس همچنان با اینستا قهر میمونم

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند
مرسی عزیزمان شالله بخت همه جوونامون باز بشهمعیارهای زیاد سحت گیرانه ندارم ولی بنظرم شانس هم تو ازدوا ...

مرسی از آمین گفتنت و دعای قشنگت 

میخوام کمکت کنم 

مشاور هستم 

سلام کاربران دوست داشتنی نی نی سایت 
مرسی از آمین گفتنت و دعای قشنگت میخوام کمکت کنم مشاور هستم

ممنونم از محبتتون
پس بذارید درخواست دوستی بدم

محبت را از کلام خوب و مهربان شما بهترین فرشته ی الهی روی زمین یاد گرفتم

از خوش قلبی خودتونه  🤍