2777
2789
عنوان

خانومایی ک ازدواج کردن بیان

185 بازدید | 19 پست

سلام دوستان چن وقتی هست فکرم درگیره دوستان من ادم خوش قلبی هستم و خانواده شوهرمو دوس دارم و براشون ارزشو احترام قائلم ولی انگار از من خوششون نمیاد ن باهام گرم میگیرن (احترام میزارن بهم) بزور میان خونم اونم باید چن بار بهشون بگیم (خونه هامون دور از همه و هر چن ماهی یبار میان)بخدا از خودم تعریف نمیکتم ولی چهرم خوبه از لحاظ خونه داری و زندگی خوبم ولی مدام هی عیب میزارن روم در صورتی ک خودشون ......الانم با یکیشون رفت امد دارم میرم میام لطفا از تجربیاتتون بهم بگید بعضی وقتا حس میکنم خیلی سادم  و از خوش قلب بودن خودم متنفر میشم از خوشحالی همه خوشحال میشم پیشرفت میکنن خوش حال میشم هیچ وفت در حق کسی بد نبودم ولی همه ...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ول کن خواهر زندگی تو کن، با همون یه نفرم رابطه ت رو محدود کن

خب بحث همینه  نمیدونم چ بهونه بیارم ک نرم چون‌نرم زنگ میرنه میگه و همه بهم میگن چرا رفتو امد نمیکنی و چیزی شده...

بله

دلیلش احتمالاً همینه،تو انسان خوبی هستی،همسرت هم دوستت داره،تحمل خوشبختیتون واسشون سخته،جدیشون نگیر و بچسب به زندگی خودت و رابطت با همسرت،اونقدرها که فکر میکنی مهم نیستن و توی زندگیت تاثیر ندارن

دلیلش احتمالاً همینه،تو انسان خوبی هستی،همسرت هم دوستت داره،تحمل خوشبختیتون واسشون سخته،جدیشون نگیر ...

زندگی خیلی ساده ایی دارم ولی همش اسمون رو زبونه حتی با یکی از اقوام دعدام شد گفت چته شوهرت مث پروانه دورت میچرخه گفتم مگه هرکس ازدواج میکنه ب قصد کشتن میگیره طرفو