ghoncheyekhabaloo مدیر استارتر عضویت: 1401/12/16 تعداد پست: 2558 عنوان کسی به ابرو و مژه ش روغن کرچک زده 46 بازدید | 6 پست خانوما شنیدم ابرو و مژه رو پر پشت میکنه شما تجربه ای دارید؟ اگه آره چطور استفاده میکردید؟ من با براش ریمل میزنم خواستم ببینم بعدش باید بشورمش یا لازم نیست؟ خدایا حال دلم را تکانی بده، هم میبینی، هم میدانی، هم می توانی...🙃💚 میشه یه صلوات مهمونم کنی دوست خوبم؟ 1403/06/05 | 01:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
m4mmm عضویت: 1399/03/09 تعداد پست: 16835 روغن فندق و کندش بزن به مژه و ابرو مخلوط کن بزنالبته کندش ممکنه چشمت رو بسوزونه بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️
fafa810 عضویت: 1399/01/14 تعداد پست: 1322 نتیجه دیدی همینجا بهم اعلام کن. خدا خیرت بده. من ابروهام عالی و پر ولی مژه هام کوتاه و کم☹️ یه کانال دارم از هنر گلدوزی ، روباندوزی و نمددوزی هام🙂ممنون میشم حمایتم کنید🙏🏻 راستی کانالم تو تلگرام و ایتا به این آدرسه : @aneartsgallery
ghoncheyekhabaloo مدیر استارتر عضویت: 1401/12/16 تعداد پست: 2558 نتیجه دیدی همینجا بهم اعلام کن. خدا خیرت بده. من ابروهام عالی و پر ولی مژه هام کوتاه و کم☹️ چشم ببینم چه مدت حوصله م میکشه انجام بدم😅اگه جواب داد خبرتون میکنم❤️ خدایا حال دلم را تکانی بده، هم میبینی، هم میدانی، هم می توانی...🙃💚 میشه یه صلوات مهمونم کنی دوست خوبم؟
ghoncheyekhabaloo مدیر استارتر عضویت: 1401/12/16 تعداد پست: 2558 روغن فندق و کندش بزن به مژه و ابرو مخلوط کن بزنالبته کندش ممکنه چشمت رو بسوزونه فعلا امروز کرچک گرفتم ببینم چی میشه😅 خدایا حال دلم را تکانی بده، هم میبینی، هم میدانی، هم می توانی...🙃💚 میشه یه صلوات مهمونم کنی دوست خوبم؟
fafa810 عضویت: 1399/01/14 تعداد پست: 1322 چشم ببینم چه مدت حوصله م میکشه انجام بدم😅اگه جواب داد خبرتون میکنم❤️ 😂الهی که زودی جواب بگیری🙏🏻🌸مرسی گلم یه کانال دارم از هنر گلدوزی ، روباندوزی و نمددوزی هام🙂ممنون میشم حمایتم کنید🙏🏻 راستی کانالم تو تلگرام و ایتا به این آدرسه : @aneartsgallery
ghoncheyekhabaloo مدیر استارتر عضویت: 1401/12/16 تعداد پست: 2558 😂الهی که زودی جواب بگیری🙏🏻🌸مرسی گلم قربون شما😄❤️ خدایا حال دلم را تکانی بده، هم میبینی، هم میدانی، هم می توانی...🙃💚 میشه یه صلوات مهمونم کنی دوست خوبم؟