2777
2789

واقعا از ته دل گریم گرفته همش به این فکر میکنم چرا دیر میشیم چرا زندگی همیشگی نیست دلم میگیره فکر میکنم یه روز عزیزامو از دست میدم همه چی تموم میشه اگه زندگی دیگه ای نباشه چی اگه من بمیرم شوهرم تو زندگی بعدی شوهر من نباشه چی واقعا همه چی ناراحتم کرده حالم بده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه دنیای دیگه ای نیس همینو داشته باشیم 

بهترین آرایش زنان تورک، تورک بودنشان میباشد ، زنان تورک با جواهرات زیبا نشده اند بلکه جواهرات را زیباتر نشان میدهندچرا که هر زن تورک خود یک جواهر بسیار زیبا میباشد☘️✌️

عزیزم مودی میشی؟ پیش دکتر برو 

مگه مسلمون نیستی؟ نزار ذهنت ایمانش به قران رو از دست بده

طبق کتاب مقدسمون قران اخرت وجود داره

اگر عزیزانت رو دوست داری انسان خوبی باش هم این دنیا کنارشون لذت ببری هم اون دنیا بهشت برین کنارت باشن انشالا

خودت بودن جسارت می خواهد و من خیلی جسورم!
یعنی شوهرتو خیلی دوست داری ؟ 🥺

آره دوسش دارم کلا آدم رمانتیکی نیستم قبل شوهرم یکیو خیلی دوست داشتم خیانت کرد تموم شد فکر نمیکردم کسیو انقدر بتونم دوست داشته باشم بعدا الان ک فکر میکنم  اگه من بعد شوهرم بمیرم خیلی ناراحت میشم ترجیح میدم من اول باشم دلم میخواد باهاش پیر شم دلم نمیخواد زندگیمون تموم شه 

یک بچه ای از باباش میپرسه ،بابا تو بهشت با مامان هستیم.

باباهه جواب میده اگر اونجا هم مامان باشه که بهشت نمیشه 

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین

زندگی تو بکن عزیزم

این چه فکراییه

خدا که دروغ نمیگه؛ زندگی ابدی وجود داره

اینجا یه محل عبوره که باید واسه زندگی ابدی ازش استفاده کنیم و بهره ببریم

اگه حرف خدایی رو گوش کنیم که از پدر و مادر هم بیشتر خیرمون رو میخواد حتمااااااادنیای دیگه همه چیز به کام مون هست

زندگی تو بکن عزیزماین چه فکراییهخدا که دروغ نمیگه؛ زندگی ابدی وجود دارهاینجا یه محل عبوره که باید وا ...

شاید افکارم خیلی بچگونه باشه اما خب ملثا یکی بعد مرگ همسرش ازدواج کنه چطوری تو دنیای دیگه پس با کیه

اگه مرد خوبی باشه با حوری ،خانوما با غلمان که فرشته مرد هست ازدواج میکنن

اگه هردو انسان خوب و مفیدی  باشن تو این دنیا،اون طرف بسیاااار زیباتر از فرشته  ها میشن و با هم ازدواج میکنن