2777
2789
عنوان

مادرشوهرم میگه بچم زشته

405 بازدید | 30 پست

یه دختر شش ماهه دارم امروز بعداز 6ماه به اصرار شوهرم رفتیم خونه مادرشوهرم اومد بچه رو بغل کنه بچمم خیلی وابستمه تو بغلش گریه کرد این دادش بغلم و نگاش کرد و گفت زشتم هست 

بار اولش نیست همش نیش و کنایه میزنه بهم تو بارداری همش میگفت باید چیزای گرم میخوردی بچه پسر شه هرچی به شوهرم میگم منو نبر خونش اعصابمو  خورد میکنه گوش نمیده دلم میخاد هرچی از دهنم در میاد بهش بگم 

میخواسته چشم نخوره 

آخه ماهم معمولا به بچه میگیم زشتوو 🤣😁

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همینکه رابطمون کمه بعد ۶ ماه دیدینش کافیه

بگین تعیین جنسیت بچه به پدر هست

گفت زشته بگین همه میگن به سمت باباش رفته

به همسرت بگو تنها برن

یا هرچند وقت یبار برین به مدت محدود

به همسرت بگو مادرت به بچت که از خون تو گفته زشت توهین به ۳ تامون هست

بزرگتر شه به بچه بگن تو شخصیت و اعتماد به نفسش تاثیر میذاره و بگو من برای محافظت از بچم هرکاری میکنم

قانعش کن بدون دعوا

میگفتی بسم الله خداکنه  شبیه شما کدر و زشت نباشه یه وقت مردم سکته نکنن بچه ی من ماشالا به خودم رفته خوشگلترم میشه دور از چشمه حسود شما. وای کاش من بودم میشستم میزاشتمش کنار😂

چـو ایـران نَـباشَـد تَـنِ مَــن مَـبـاد🕊🤍✨

بره بمیره 

حسود عقده ای

بگووو واااا پس همه میگن چهره ش به سمت فامیلای باباش رفته که

بعدم بگو حالا صبر کنین بزرگ شد مثل مامانش و خاله هاش خوشگل میشه برمیگرده به اصلش

تا ریده بشه بهش

کسی که به بچه طفل م عصوم رحم نمیکنه

ببین البت یه سری خرافاتم هستا

میگن بچه زشته 

که اگه چشم خورد جایی

نگه از طرف اینا بوده

من اینو زیاد شنیدم 

همینکه رابطمون کمه بعد ۶ ماه دیدینش کافیهبگین تعیین جنسیت بچه به پدر هستگفت زشته بگین همه میگن به سم ...

منو نمیبره چون اصلا پذیرای من نیستن ولی خودش با دخترش پامیشه میاد خونمون

دفعه بعد بهش بگو مادرجان توکه میدونستی چیز گرم بچه پسرمیکنه. پس چرا به پسرت گرمیجات ندادی؟ اخه علم میگه تعیین جنسیت بامردعه که دختربشه یاپسر. نمیدونستی حالا اینو بدون. بعدش حرص نخور. بهش بگو خیلی هستن که زشتن بعدش خوشگل شدن. البته  اینم بااحترام زبان خوش بگو

بعدش بعضی هابه بچه میگن زشت که جلوچشم نیاد

برام دعاکنید برای زندگیم.....    از خدامیخوام تو لحظه های غیر ممکن شادتون  کنه... 
میگفتی عه؟؟؟؟؟؟ اخه همه میگن شبیه شماست مادر جان

ببین اتفاقا شبیه پدرشوهرمه ولی واقعا خوشکله بیرون میبرمش همه بهم میگن همه دوسش دارن .خب چرا باید قبول کنم ک زشته وقتی نیست این اصلا زبونش نیشه مار داره خوشکلی رو تو چاقی میبینه منم بچم ریزه