2777
2789

بعد از ازدواج حاضر میشید خونه خودتون زندگی کنید؟ (خونه ای که از درامد شخصی و کمک خانواده تون خریدید)

فرض کنید خواستگارتون خونه نداره و درغیر این صورت باید برید اجاره نشینی 

راهکارتون چیه؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره برو توی خونه ی خودت ولی خیلی دوستانه و شوخی شوخی بگو کرایه خونه رو بهت بده پس انداز کنی.

به هرحال تو هم شرایطِ دامادو پذیرفتی که زنش شدی اگر خونه نداشتنش برات مهم بود از اول قبول نمیکردی

خدایا شکرت

از اول خواستگاری بهش نگید

اصلا خیلی بده بپیچه دختر فلانی خونه داره

یه سری ادم‌هول و فرصت طلب بخاطر خونه بیان

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

اگه بشه بری زندکی کنی اونجا ولی نگید مال خودته و یه جوری همسرت اجاره بده خیلی خوبه

چرا؟  اینطوری هم‌ن اجاره رو‌ پس انداز،میکنی طلا میخری باهاش

انشاالله به مرور میشه با وام اینا خونه خرید 

ولی شوهرت اجاره نده خوب پول بیخود خرج میشه دیگه

من خودم خونه دارم مجردم ولی ازدواجم کنم هرگز به همسرم نمیگم من خونه دارم!!!!

بگی بهتره بعدا متوجه بشه خیلی برات بد میشه.پنهان کاری از همین اول؟

راز نیست که توی دلت نگهش داری،پنهان کاریه که بالاخره یه روز لو میری و ابروت میره

فک کن شولرت خونه داشته باشه بهت نگه

خدایا شکرت

آره میریم. ولی وانمود میکنم خونه برای خودم نیست و باید به خانواده ام اجاره بدم و پولو پس انداز می کنم. و دوباره به چرخه ی زندگی برمیگردونه به شرط دیدن صداقت و حس نیت در آقا. که ی وقت غری بزنه و درخواست اضافه کمه که چرا خانواده ات دارن اجاره میگیرن یا فشار بیاره که ی کاری کن اجاره نگیرن همین روند ادامه پیدا میکنه. در واقع اجاره در حکم امتحان نامزد شماست