﴿𝑲𝒖𝒓𝒅𝒊𝒔𝒉 𝒈𝒊𝒓𝒍﴾🍓فکر میکنید اگر همین فردا زنان از خواب بیدار میشدند و تصمیم میگرفتند که بدن هایشان را همین گونه که هست دوست داشته باشند، چند تجارت از رده خارج میشد؟! تجارت هایی که از ترویج نفرت زن به بدنش درآمد کسب میکنند....! _اکانت حاصل سومین ترکیدن میباشد🪒
دخترکورد😎✌🏻عشق کتاب📚💞دریمرر✨️دختر کورش✌🏻🦁☀️ ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد؟!*وقتی تو تاپیکی نظر میدم از همه لحاظ بررسی میکنم بعد نظرمو میدم پس اگه مخالفی یا میخوای دعوا راه بندازی ریپ نزن چون در اون صورت هیچ مسئولیتی برای قهوه ای کردنت ندارم✌🏻:)
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
از این گیره های عروسم خوشگلن که کنار یا روی تور میزنن
﴿𝑲𝒖𝒓𝒅𝒊𝒔𝒉 𝒈𝒊𝒓𝒍﴾🍓فکر میکنید اگر همین فردا زنان از خواب بیدار میشدند و تصمیم میگرفتند که بدن هایشان را همین گونه که هست دوست داشته باشند، چند تجارت از رده خارج میشد؟! تجارت هایی که از ترویج نفرت زن به بدنش درآمد کسب میکنند....! _اکانت حاصل سومین ترکیدن میباشد🪒
تور عربی معمولاً بدون تاج استفاده میشه،درضمن که مدل مو هم نباید بالا بسته شه،چون وزن تور شینیون رو میکشه پایین و بخاطر همین اکثراً آرایشگرها با تور سنگین مخالفن
آره اون گیره ها و ریسه ها خوبنوالا تاج اگه خیلی شکل تاج نباشه و حالت ریسه باشه اوکیه باز😂ولی کلا من ...
اره دقیقا ولی بیشترا میگن عروس با تاج😂🥺هرچی مدل نگا میکنم از تور عربی و این گیره ها خیلی خوشم اومده
اگه تور سنگین باشه،تا آخر شب چون چند ساعت موهات وزنشو تحمل میکنه،ممکن مدل موهاتو خراب کنه،حتما با توجه به مدل مویی که میخوای،تورتو به آرایشگرت نشون بده و ببین موردی نداشته باشه