2777
2789
عنوان

اون هایی ک میگن چشدشون میشه کسی تو سینک مسواک بزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 417 بازدید | 42 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو سینک مگه قاشق غذاخوردن نمیشورین؟

اونم رفته تو دهانمون چه فرق با مسواک داره. 

به هرحال من تو سینک مسواک میزنم چون دستشویی و روشو یکجاست مسواکم جاش تو آشپزخونه اومدین خونه من یادتون باشه

اسی رو ظرفا و لیوانا و قاشقاتون بلا نسبت عنه😔😂

عزیزدلم منظورم سرویس بهداشتی نبود ما به روشویی شما میگیم دست شویی. یعنی جایی ک دست شسته میشه

خواهش میکنم با تاپیک های سرکاری مخ ماروکارنگیرین
عزیزدلم منظورم سرویس بهداشتی نبود ما به روشویی شما میگیم دست شویی. یعنی جایی ک دست شسته میشه

خب اخرشش نگفتی بعد توالت دستتون رو با اب و صابون میشورین دیگه..کجا میشورین اون رو میخوان بدونن

عزیزم منم میدونم قرن ۲۰۲۴ امکان نداره کسی خونش سرویس نداشته باشه 

سوال ما این شما الان بعد از اینکه دستشویی کردین دستاتون رو کجا میشورین؟؟؟

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت

فکر کنم سوالات رو میبینی و جواب نمیدی تا پر بازدید بشی هزار نفر پرسیدن بعد دستشویی دستاتو کجا می شور ...

شایدم خجالت میکشه بگه تو سینک😂😂

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت

جواب تمام عزیزان ، چون مستاجرم و چاره ای نداریم سینک دوطرف است یک طرف سینک دست هامون رو میشوریم

به خدا خرجش اندازه ۲ ملیون نیست یا هم ببر مایع دستشویی بذار کنار شیلنگ و یه پایه برا شیلنگ بگیر بعد کارتون شیلنگ رو بذارید رو پایه با مایع دستاتون رو بشورید

اتفاقا من تو دستشویی رو چندشم میشه و نمی فهمم چجوری مسواکی که میزنن دهن رو اونجا میذارن به هرحال محیط دستشویی فضاش آلوده میشه بوی بد میپیچه 

البته بعضی خونه ها توالت و دستشویی جداست ولی دوروبر کم دیدم خونه اینجوری باشه 

الان تمام دستگیره های خونتون و حتی دستگیره شیر هم کثیفه

با همون شلنگ  دست هام روآب میگیرم بعد میام با مایع میشورم.

خواهش میکنم با تاپیک های سرکاری مخ ماروکارنگیرین