2777
2789
عنوان

خواب عجیب من نظرتون رو بگيد

160 بازدید | 17 پست

خب این خواب مال یه ماه قبله تقریبا 

قضیه از این قراره که

من با مامانم تو خواب رفته بودیم مغازه ای من وقتی تو آینه به خودم نگاه کردم دیدم یه لباس سفید قشنگی تنمه ( شبیه لباس عروس بود اما پف نداشت) که خیلی بهم میومد همش میگفتم با خودم این به نسبت لباسای دیگه خیلی بهم میاد 

بعد من خودمو تو کوچه پس کوچه دیدم با همین لباس تو تنم سعی داشتم که عوضش کنم در یه خونه باز شد یه پیرمردی رو دیدم ازش خواهش کردم بزاره برم تو اونجا لباس عوض کنم اونم گذاشت بعد عوض کردن لباسم دیدم یه مرد جوون از خونه اومد بیرون با یه حالتی شبیه لبخند یا پوزخند نگام کرد

بعد دوباره دیدم همراه مامانم برگشتیم همون مغازه مامانم اصرار میکرد که اوت لباس بدرد نمیخوره و پسش بدم و من اصرار داشتم که نه اخر سر فروشنده میخواست لباسای دیگه نشونمون بده  من بپسندم اما من چشمم رو همون مونده بود

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به یکی دل می بندی که شایسته نیست این تعبیر منه😂😐 مورد های خوب دیگه ای هستند ولی تو دلت با همون مور ...

الان داشتم دوباره تو ذهنم مرور میکردم که با حالت پریشون با لباس سفید تو کوچه ها میدویدم انگار یکی دنبالمه بعد از شانس اون در باز شده

پیرمردی با پسرش از کنعان نعره زنان برای خواستگاری تو می آیند

خب من معمولا خوابام معنا داره 

خواب بد دیدم در مورد قتل و کشتار فرداش مامانم تصادف کرد 

کلا حس ششم در مورد زندگی خودم و اتفافاتی که قراره برام بیافته قویه 

بعد نمیدونم اگه این خواب مهنیش خواستگار باشه یعنی ادم مناسبی هس یا نه

الان داشتم دوباره تو ذهنم مرور میکردم که با حالت پریشون با لباس سفید تو کوچه ها میدویدم انگار یکی دن ...

اره شرایط سختی رو باهاش تجربه میکنی ولی همچنان باهاش میمونی یه مدت هم فکر میکنی که ازش فاصله بگیری ولی چون دلت باهاشه سخت میشه ..... حالا این نظر منه 😂 😂 به نظرم به تعبیر خواب مراجعه کن گلم

اره شرایط سختی رو باهاش تجربه میکنی ولی همچنان باهاش میمونی یه مدت هم فکر میکنی که ازش فاصله بگیری و ...

اوو تحلیلت رو دوس داشتم 

اما من از این شانسا ندارم که یکی عاشقم بشه که در عین حال منم عاشقش باشم عاشق هر کی شدم رد شدم😂

😐دو رور داشتم‌ داستان اخریت میخوندم چقدر با مامانم جنگ کردم اخرش گلنار بود نازگل بود با امیر ازدواج ...

سلام گلم ، ممنون از همراهیت قشنگم😂😍 

من خودم به خاطر داستان آخریه خیلی حرص خوردم بخصوص از دست مظلومیت شیوا و ظلم عزیز 😐