2821
2789

واقعا فازتون چیه ها خیلی مزخرفید 

خب اینکه یه بچه بیاد تو دنیا نتونی درست بهش برسی خوبه یا اینکه الان قد نخوده سقط شه 

چقدرر دید بدی دارید

کسی نبود با قرص سقط کرده باشه؟

کِ گرچه رنج به جان رسد...امید دواست🌱

اون بچه با پای خودش که نیومده جانم.... 

گناهه.. نخود رو شما میبینی خدا یه انسان در نظر میگیردش

چادری گشتنِ من قصه نابی دارد🌸🙃🌱                          عاشق کلی روسری رنگی رنگی زیرِ چادرم که ارثیه مادرم زهراست💖🌱 امام حسین خودت گذاشتی رو سرم، خودتم حفظش کن🙃🙏❤️                                                         آرزو میکنم عاشق خدا شید💜🌱🌸                         اگر ایرادی تو رفتار و گفتار من می‌بینید تماما به خودم نسبت بدید نه به دین و مذهبم🙏🌱💛.                                                              اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری🙃🌸 السلام علیک یا اباعبدالله الحسین🖤🌱     

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون بچه با پای خودش که نیومده جانم.... گناهه.. نخود رو شما میبینی خدا یه انسان در نظر میگیردش

بله ولی آینده بد خوبه بنظرت؟مادر بی اعصاب داشتن چطور

دوستم انجام داده گفت بشدت درد داشته و خونریزی شدید و ماما بهش گفته اون روز اصلا اب نخور این خیلی اذی ...

تا چند روز درد داشته

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز