2777
2789

چار تا چرت و پرت از این اوسکولای اینستا شنیدین که میگن اقتدار بدین

فک کردین چخبره

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

دوره همسرداری مومنانه خریدی ؟

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیا برو تویه کانالی تنهامسیر اسمشه توایتا خیلی عالیه اصلاخیلیت نتیجه گرفتن با سحنان استاد

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

مجردم 

ولی به نظرم صبرو احترام تو زندگی مشترک خیلی مهمه 

کاش هر دو طرف داشته باشنش 

امام حسین علیه السلام:(از بی ارزشی و خواری دنیا نزد خداوند متعال این است که سر یحیی بن زکریا به فاحشه ای اسرائیلی هدیه شد)

چار تا چرت و پرت از این اوسکولای اینستا شنیدین که میگن اقتدار بدینفک کردین چخبره

نه واقعا من میبینم اگه به همسرم مثلا بگم توچقدر خوبی بهت افتخار میکنم فلان بسان خیلی آرامش میگیره 

ولی خب من انقدر عصبی هستم همیشه بهش تیکه میندازم

از خصوصیات مردونش بگو تحت هر شرایطی 

از ظاهرش مث ریش وقوی بودنش تریف کن

میخای ی چیز سنگین جا ب جا کنی بگو عشقم من نمیتونم خیلی قدرت میخاد حتی اگه بلدیااا بعد ک انجام داد بگو قربون مرد قوی خودم برم

از این مثالا کلی هس ک میشه ب مرد اقتدار داد

کامل نباش اما واقعی باش🙃😎

ببین هرچقدرم همسرت بد باشه سعی کن کووووچکترین خوبیشو ببینی و به روش بزنی

یه بار سروقت سرکاری رسید مثلا آن تایم یا چیز خوب و مفیدی خرید واس تو یا خونه چمیدونم هرکار کوچیکی دیدی ب روش بزن

زخم زبون و غرولند زیاد باعث خیانت میشه 

اول باید حال خودت خوب باشه.دلت باهاش صاف باشه .بعدش هم بابت کارهایی که میکنه قدردان باشی،البته ببین شخصیتش چه جوریه.شوهر من در قبال محبتش اگه تمجید و تشکر کنم ،تشویق تر میشه اما دوستم می گفت اینجوری شوهرش فکر میکنه خیلی خاصه و پر رو میشه.برو قلق شوهرتو خودت پیدا کن.اینجا هر کی بر اساس روابط و زندگی خودش بهت پیشنهاد میده که حتی ممکنه برا تو برعکس جواب بده

به از این چه شادمانی،که تو جانی و جهانی 

✓دستوری باهاش حرف نزن هر چی می خوای قبلش *میشه* بذاز مثلا میشه  اون لیواونو برام بیاری✓بعد خرید حتما ازش تشکر کن✓صبحا میره سر کار به بدرقه اش برو✓از سرکار میره به استقبالش برو✓ گیرای الکی بهش نده ✓امر و نهی کردن اقتدار مرد و نابود میکنه✓مردا از قربون صدقه ی زیادی هم بدشون میاد😊