2777
2789

دقیقا الان از ی همچین دیونه خونه ای میام،طرف نشوته سنیا بهشتم میرن😐اینا مغز ندارن یا خوشدونو زدن ب بیمغزی؟

اپیکای قبل ۱۴۰۲برا من نیس،هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دقیقا الان از ی همچین دیونه خونه ای میام،طرف نشوته سنیا بهشتم میرن😐اینا مغز ندارن یا خوشدونو زدن ب ...

دوباره پستتو بخون☺🙄

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

جهت پرسیدن سوال هام میام اینجا😁

دلم ۳ تا دختر میخواد اسمشون رو بذارم فلفلی و قلقلی و فسقلی چهارمی اگر اومد میذارم فنقلی😍🥰یه قدم برو عقب،آفرین فقط یه قدم؛اندازه یک پا دور شو از زندگی که فکر میکنی در حال انفجاره.میبینی؟فقط ذرت ها هستن که دارن میترکن تا یه پفیلای مشتی مهمونت کنن.زندگی انقدر بی در و پیکر نیست عزیزم.راستی مگه تو خدا نداری؟
من از سال 97 عضو اینجامدوسالی ترک بودم برای سرگرمی هفته ای ی ساعت خوبه بیشتر واقعا ادم روانی میشه

اصلا کاش بااینجا اشنا نمیشدم من ی روزی اومدم راجع ب باردار شدن ی چیزی سرچ کردم و ای کاش نمیکردم کمکی ک بهم نکرد هیچ دیوونمم کرد😄

گــ🌹ـلی نمانده خـ🦋ـودت گل باش...
از نی نی سایت استفاده‌مفیدهم میشه کرد استفاده مضر هم میشه کرد بستگی داره خودت چی بخوای😂😂

م  چ فیدی؟😆برو پرپازدیدا رو بخون همش خاله زنکیه

م چ فیدی؟😆برو پرپازدیدا رو بخون همش خاله زنکیه

مثلا تو یه موضوع استارتر میاد راه حل و نظر می‌پرسه چندین نفر جواب میدن تو میتونی با دیدگاه های متنوع آدما رو به رو بشی وچه بسا دیدتو بهتر کنی

بله اومدید تو تاپیکه منه بدبخت بهم پریدید بی دلیل!

وقتی تاپیکی رو دوست ندارید واردش نشید طرز رفتارتون با من هم خیلی زشت بود مجبورتون نکرده بودم بیایید تاپیکم 

عاشق گربه ها🥺🍓❤
بله اومدید تو تاپیکه منه بدبخت بهم پریدید بی دلیل!وقتی تاپیکی رو دوست ندارید واردش نشید طرز رفتارتون ...

😐کجا پریدم گفتم ی تایپکو چندبار میزنی اونم چتای سک*سی دیوار اخه الان ما مدیر دیواریم بریم رسیدگی کنیم