2777
2789

سلام دوستان حدود دوسال ونیم ازدواج کردم شوهرم مودیه هرچند وقت یکبار سر چیزای الکی دعوا راه میندازه وبعد قهر طولانی میکنه فحاشی میکنه منو از فامیل وخانوادم بریده تو یه شهر زندگی میکنیم که هم من از خانوادم دورم هم اون دوره از خانواده اش.اینو بگم هیچ کدوم از خانواده ها اصلا تو زندگی ما دخالت نمیکنن با هیچ کس در ارتباط نیستیم مهریه کم گرفتم ۱۴سکه در عوض حق شغل وحق مسکن گرفتم چندبار هم کتکم زد واز خونه بیرون کرد رفتم شهر خودمون خونه پدرم اما بازم برگشتم.من ماشین به نامم در اومد همه طلاهای خونه پدریم وفروختم با سکه های عقدم ووام ازدواج دادم وبعد چند روز تحویل فروختش وماشین خودشم فروخت یه شاسی خرید وبه نام خودش زد هیچ وقت هم پس نداد همش تحقیر میکنه من باردار نمیشم فقط از طریق ivfمیتونم همه کارامو کردم واین ماه قراره برم بکارم ولی ماه قبل رفتیم شمال با مادر وخواهرم اما اونجا سر یه اتفاق کوچیک قهر کرد وتاالان هنوز قهره وکلی همون روز اول بد وبیراه گفت وتا الان هم هیچی نمیگه فقط عین خان ها صبح پامیشه میگه صبحونه ظهر میگه ناهار شب هم شام.خیلی دلم ازش شکسته من خیلی ادم صبوری ام خیلی بهش محبت میکنم ولی اصلا نمیبینه وخیلی دلمو میشکنه قبل ازدواج کارمند شرکت داروسازی بودم اما الان هیچ استقلال مالی ندارم با اینکه حق شغل دارم دیگه تو این غربت با این رفتارهای تحقیر امیز دارم دیونه میشم میشه راهنماییم کنید شرمنده طولانی شد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم به عنوان روانشناس میگم حتماااا به مشاور مراجعه کن شده تنهایی مشکل شما بایدحل بشه مخصوصا اگه تصمیم دارین بجه دار بشین خواهرانه میگم اینجا همه از دید خودشون بهت نظر میدن و زندگی شما به تراپی نیاز داره 

فقط میتونم بگم برای بچه دار شدن عجله نکن.

خودمم دوست ندارم عجله کنم اما من ذخیره تخمدان کمی دارم ومیترسم طلاقم طولانی بشه وهیچ وقت نتونم مادر بشم😔از طرفی هم میگم کسی که نمیتونه همسر خوبی برای من باشه پدر خوبی هم نمیشه

کاش راجب هیچ چیزی کوتاه نمیومدی تا اینقدر ازت سواستفاده کنه کاش میفهمیدی مردی که زنشو از خونه مینداز ...

راستش برای حفظ ابرو همش کوتاه اومدم اما الان واقعا بریدم تنها دلخوشیم شده شنیدن صدای مادرم که هرروز زنگ میزنه ومن همش میگم خوبم

عزیزم به عنوان روانشناس میگم حتماااا به مشاور مراجعه کن شده تنهایی مشکل شما بایدحل بشه مخصوصا اگه تص ...

من نمیتونم تنهایی از خونه برم بیرون یه بار بهش گفتم میرم پیاده روی رفتم واومدم قفل درو عوض کرده بود هر چی در زدم دروباز نکرد مجبور شدم برگردم شهرمون

من نمیتونم تنهایی از خونه برم بیرون یه بار بهش گفتم میرم پیاده روی رفتم واومدم قفل درو عوض کرده بود ...

یعنی بهت اعتماد نداره ؟ 

پس شکاک هم هست 

امان از روزی که گدا معتبر شود   
اره شکاکه من کلا با کسی در ارتباط نیستم همه فامیلام وقتی دیدن اینجوریه دیگه بهم زنگ نمیزنن ک من اذیت ...

پس چجوری جرئت می‌کنی از چنین مردی بچه دار بشی ؟ طلاهات که گرفت رفت شاسی بلند خرید کتکت هم که زده از خونه هم که بیرونت کرده برو طلاق بگیر چه صبر و حوصله ای داری 

امان از روزی که گدا معتبر شود   
پس چجوری جرئت می‌کنی از چنین مردی بچه دار بشی ؟ طلاهات که گرفت رفت شاسی بلند خرید کتکت هم که زده از ...

اخه وقت هایی هم ک خوبه خیلی خوبه ادم دست ودلبازیه فکر این هست که تو خونه اش کمبودی نباشه موقعیت اجتماعی خوبی داره هرچند وقت یکبار اینجوری میشه که دنیا رو زهرمارمیکنه.

یکبار که رفته بودم خونمون با مشاوره حرف زدم گفت این ادم مثل کسی میمونه که یه پا نداره درشان خودت میدونی اینو گفت این بیمار پارانوئیده