2777
2789

سلام 💕 

من ۲۱ سالمه و چیزی حدود ۱۰ تا ۱۵ کیلو اضافه وزن دارم 

شروع کردم به ورزش کردن ولی دلم میخواد یکم سریعتر لاغر شم

چه چیزهایی لاغرم می‌کنه ؟ دمنوش یا چیزهای دیگه ؟ 

رژیم نمیتونم بگیرم چونه هزینه اش بالاست 

دمنوشای نیوشا خیلی خوب بودن من یه دوره مصرف کردم

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هفتاد درصد کم کردن وزن مربوط به غذاست .سی درصد ورزش کمک میکنه ..غذاتو کم کن .

شیرینی و فست فود و بستی و نوشابه رو حذف کردم کلا! 

ولی یه چیزی می‌خوام سرعت لاغر شدنم رو ببره بالا 

شیرینی و فست فود و بستی و نوشابه رو حذف کردم کلا! ولی یه چیزی می‌خوام سرعت لاغر شدنم رو ببره بالا

افرین عالیه ...دمنوش انقدر تاثیر نداره تو سرعت سوخت و ساز و لاغری .همین روش جلو برو ..و صبور باش

اگه میخوای زود لاغر کنی خودم تجربه کردم فقط هر چیزی که شکر و قند مصنوعی داره بذار کنار حتی به اندازه یک سر سوزن

بجای قند و شیرینی از توت خشک و خرما و کشمکش و مویز استفاده کن یا میتونی چای رو تلخ بخوری چون همین ها هم باید به اندازه مصرف کنی

و برای کیک خونگی هوس کردی میتونی از شیره انگور یا توت یا خرما به جای شکر استفاده کنی

خدایا برای تو غیر ممکن وجود نداره،پس غیر ممکن های زندگیم رو ممکن کن🤲🌹❤
چی هستند؟ برای چه مدل هیکل هایی خوبن؟

عزیزم مشاور باهاتون صحبت میکنه طبق قد و وزنت و چیزی که احتیاج داره بدنت برات میفرسته.مثلا لاغری میخوای کبدتم چربه برات یه مدل میفرسته.یا مثال افسردگی داری و میخوای لاغر بشی باز یه مدل دیگه.مدامم پیگیری میکنن و میتونی باهاشون در تماس باشی.دمنوشا متفاوته مثل کرن بری.بلوبری. ریز دانه.چای نعنا فلفلی

همشون تی بکی ان ولی ساعت مصرفشو بهتون میگن و خیلی مهمه.مشاور خودم نبست دیگه وگرنه شمارشو میدادم بهت

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام

دانه چیا

چربی سوزی می‌کنه 

وزن رو هم میاره پایین 

لاغر می‌کنه

سیر کننده هست به شدت بعد خوردنش اشتها کم میشه 

صبحونه بخور

البته خودم استفاده نکردم چون نمیخام لاغر شم ولی شنیدم میگن خوبه

فقط 3 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
شیرینی و فست فود و بستی و نوشابه رو حذف کردم کلا! ولی یه چیزی می‌خوام سرعت لاغر شدنم رو ببره بالا

ورزش ورزش ورزش ،ایروبیک ، پیاده روی ، کالری شماری 

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊