2777
2789

من اسنس حلزونشو استفاده کردم واقعا عالیه اگه تو روتینتون بقیه محصولات هم خوب اصلی استفاده کنید واقعا برای پوست معجزه میکنه من از هر کسی هم شنیدم استفاده کرده از کوزارکس راضی بوده البته که اره گرونه یکم ولی میارزه خداییش

فقط دقت کنید فیک داره مثلا همین اسنس اون قسمت درش یکم حال شیب داره ولی تو فیک ها صافه 

حالا شاید زحمت بکشن بعدا این اختلاف ظاهری هم از بین ببرن دوستان دزد 

من قبللا از یکی دو تا پیج خریدم فیک بود خیلی هم قسم میخوردن که اصله شاید خودشونم نمیدونستن فیک میفروشن والا نمیدونم 

الان چند ماهی هست از یه سایت هست ازونا میخرم اکی بوده خداروشکر 

تو اینستا یه خانم دکتره معرفیشون کرد . تو گوگل بزنید( کوزارکس اوردینری استور ) میاره

حاالا بازم خودتون تحقیق کنید ولی اینا اکی بودن اوردینری و بقیه چیزا هم دارن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزن منم قصد خریدشو دارم ولی نمیدونم واقعا خوبه یا نهشما تونستی اطلاعاتی ازش کسب کنی؟

ارزش خرید نداره اسنس ا  همه اش بهتره و این ماسک هایجدید کزه ای ک اومده شب تاصب میزاری اونم خ خوبه 

سلام من خودم پزشک زنان هستم در قزوین .

با وجود مراجعه پی در پی به همکارانی که متخصص پوست بودن  حتی لیزر و خدمات پزشکی هم مشکل منو حل نکرد لکهای صورتم درمان نشد و به طور باور نکردی با کرم یک خانم که از سمت یکی از بیماران بهم معرفی شد برای پوستم فوق العاده جواب گرفتم با چند دوره مصرف این کرم کامل لک و کک و مک و تیرگی پوست از بین رفت

چند درجه سفید شدم

به جرات میتونم بگم هفت سال جوانتر دم با مصرف این کرم‌

ضمن تشکر از این خانم که محصولش بی نظیر بود شمارشو می‌ذارم انشاالله به درد شماهم بخوره 09026744639

این محصول امتحان خودش رو پس داده

من خودم در قزوین داخل مطب خودم به خیلی ها معرفی کردم و تضمین کردم کارشون رو.

این یه تبلیغ نیست خداشاهده من مصرف کردم الان دیگه نیازی به مصرف هم ندارم مشکل من برای همیشه برطرف شد.