2777
2789
عنوان

بارداری

180 بازدید | 12 پست

سلام خانومها من وارد۴۰هقته شدم دیروز رفتم معاینه امابازنشده بودوان اس تی هم اوکی بود ی سونوبیوفیزیکال نوشت ک فردامیرم انجام میدم. زایمان اولم ۲۱سال پیش طبیعی بوده اون موقع۱۸سالم بودیادم نمیادچیزی فقط راحتترین زایمان بودبرامن. بارداری الانم راحت بودم بدون مشکل بدون هیچ اذیتی. فقط انکار دردنمیگیرتم ومجبوراشایدبستریم کنن وباامپول فشار باشه ممکن بازم بازنشه و سز کنن کسی بوده اینجور؟؟؟؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره ناخواسته بوداین اصلا نمخواستم بچه به هیچ عنوان اما خاداخواست و موند قسمت خیری درش بوده حتما

ایشالله قدمش پر برکت خیلی هم عالی 

جلوگیری داشتی عزیزم یا نداشتی به هوای اینکه باردار نمیشی ؟

ایشالله قدمش پر برکت خیلی هم عالی جلوگیری داشتی عزیزم یا نداشتی به هوای اینکه باردار نمیشی ؟

قربونت برم عزیزم بخدا قرص خوردم وباردارشدم اما ناگفته نمونه بالااوردم فرداش فک. کنم ازاوم بود حامله شدم. این جندسالم غقط باقرص یااورژانسی یا طبیعی فقط. اتفاقا دوبارم سقط داشتم یکی خارج ازرحم یکیم بازم ناخواسته بودنخواستیم

نه نوار قلب بچه خیلی خوب نبود دکتر گفت سز بشی بهتره ،بچه کلا بالا بود یه ذره هم پایین نیومده بود اگه ...

منم پایین نیست فک کنم االبت نمیدونم توسونو فردام مشخص مبشه ولی تکون میخوره بعضی اوقات توواژنم میزنه اون ینی پایینه؟؟