2777
2789

چه رنگیه؟ 

هرکسی چشمش به امضام افتاده ازش خواهش میکنم برای  نیتم ی صلوات بفرسته؟ هدیش کنه به ام البنین♡؟انشاالله ام البنین واسطه بشن نذر میکنم به پسر بچه ها شکلات بدم به دختر کوچولوها کش مو(:  چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشکی

لاک مشکی یا ماژیک مشکی بکش روش 

یا بدین دوباره کار خونه ای رنگش کننن

هرکسی چشمش به امضام افتاده ازش خواهش میکنم برای  نیتم ی صلوات بفرسته؟ هدیش کنه به ام البنین♡؟انشاالله ام البنین واسطه بشن نذر میکنم به پسر بچه ها شکلات بدم به دختر کوچولوها کش مو(:  چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

نسبتا عمیقه انگارولی جزئی هم یکی دوتا هسپالش چیه؟

اونایی که عمیق هست دیگه درست نمیشه باید نقاشی کنی ولی جزعی با پالش اکی میشه از رنگ فروشی ها باید بگیری پالش کوچیک بخر مثل کرم تیوپی هست 

این بیشه ماست که بیچاره کند شیران را
اونایی که عمیق هست دیگه درست نمیشه باید نقاشی کنی ولی جزعی با پالش اکی میشه از رنگ فروشی ها باید بگی ...

اها پولیش منظورتونه؟ پسرداییم میگفت اما من نفهمیدم چیه

برای رنگ های مختلف ماشین فرق میکنه یا یکیه؟

طرز استفادش چجوریه خودم‌میتونم درست کنم؟

به سختی فکر کنی، سقوط میکنی🌱💜
اها پولیش منظورتونه؟ پسرداییم میگفت اما من نفهمیدم چیهبرای رنگ های مختلف ماشین فرق میکنه یا یکیه؟طرز ...

اره ما شیرازیا میگیم پالش

برا همه رنگی میشه استفاده کرد یه بسته پنبه هم بگیر اول پالش و همون جایی که خط و خش هست بزن یه خورده بعد از دو سه دقه با پنبه پاکش کن خطارو از بین میبره

این بیشه ماست که بیچاره کند شیران را
اره ما شیرازیا میگیم پالشبرا همه رنگی میشه استفاده کرد یه بسته پنبه هم بگیر اول پالش و همون جایی که ...

اهان متوجه شدم

خیلی ممنون از راهنماییتون🙏

اره ما شیرازیا میگیم پالشبرا همه رنگی میشه استفاده کرد یه بسته پنبه هم بگیر اول پالش و همون جایی که ...

عذر میخوام دوباره مزاحمتون میشم

شما کارتون مربوط به ماشینه؟

در مورد کیفیت فنی بعضی خودروها اطلاعاتی دارید؟