2777
2789
عنوان

تعبیر خواب نی نی شیر دادن چی میشه

6290 بازدید | 12 پست

سه ماه پیش سقط داشتم  الان در مرحله ازمایش علت سقطم دو شب پیش خواب دیدم که یه پسر بچه رو دارم شیر میدم تعبیرش چیه و اینکه بوده کسی اینجوری خواب دیده باشه بعد الان نی نی اش بغلش باشه؟

منم بعد از سقطم همیشه خواب پسر بچه میبینم،من اولی عمدی سقط کردم،دومی هم یه شب قبل پریودم لقاح گرفت اونم از آب دزدک،نطفه ضعیف بود یه هفته بعد از موعد پریودم خودش سقط شد،چه ازمایش هایی رو دادی تا بفهمی علتش چی بوده؟

واااي منم ي ماه پيش اين خوابو ديدم😍

اينماهم روز اول پري خواب ديذم آزمايشم مثبت شد بردمش دكتر و صداي قلب ني ني رو شنيدم😍

روز آخر پري هم خواب ديدم ك پسربچه يكساله نااااز بهم گفت مامان👶🏼

خدايا شكرت براي اميرم ♥️به دوستاي نازنينم نيني ناز و سالم بده💋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم مبارکت باشه حالا نگفتی تعبیر خوابم نی نی دار شدن هست اخه این ماه قصدش رو ندارم ان شالله گذاشتم تو اذر ماه . ازمایشاتم بررسی یه سری فاکتور انعقادی و پروتیین c و s ..

بچه ها بخاطر اینه که ما زیاد بهش فکر میکنیم،رفته توی ناخودآگاهمون این مسأله،چیزی رو که دوس داریم ولی ...

من زیاد فکر نمیکنم چوون بعد سقط واقعا نابود شد بدنم گوارشم و هموگلوبین خونم برای همین بیشتر میترسم تا فکر کنم 

بله تازه هنوز جنسیت معلوم نشده ود باز شوهرم خواب نی نی پسر دیده بود 

خواب ضمیر ناخوداگاه هست ان شالله که پسرت سالم میاد بغلت و خوابت به راستی تعبیر میشه برای منم دعا کن من فقط به سالم بودن نی نی فکر میکنم پسر و دختر رو خدا تعیین میکنه .

عزیزم مبارکت باشه حالا نگفتی تعبیر خوابم نی نی دار شدن هست اخه این ماه قصدش رو ندارم ان شالله گذاشتم ...

عزیزم تعبیر خواب شیر داد خیلی خوبه یعنی نعمت و برکت 

خیال کن که غزالم بیا و ضامن من باش