2777
2789
عنوان

با این شوهر باید چیکار کرد

125 بازدید | 11 پست

سلام , من خیلی وقته خواننده خاموشم دیگه الان تصمیم گرفتم عضو سایت بشم 

من یک ساله عروسی کردم , دانشجو معلمم و حقوق کمی دریافت میکنم , شوهرن شغلش ازاده , درامد زیادی نداره اما برای شروع بدک نیست , مشکل اینه که شوهرم اصلا برای من خرج نمیکنه ما چند سال نامزد بودیم توی این چندسال نه تولدی نه کادویی نه تفریحی هیچیییی , حتی یکبار برای من گل یا کادو نخریده حتی روز تولدم , همش میگفت دستم خالیه , الان ک عروسی کردیم و یکم دستش بازه بهش میگم پول بده میخوام لباس بخرم و ... میگه تو خودت حقوق میگیری از پول خودت خرج کن درحالی ک من همه حقوقم رو میدم وام خونگی پس انداز بشه ک بعدا خونه بگیریم , یه مشکل دیگه اینه که از وقتی از سرکار میاد کالاف بازی میکنه با گوشی تا وقتی ک بخوابیم , حتی بازی رو به رابطه .... ترجیح میده و همیشه من زودتر خوابم میبره و اون همچنان با گوشی بازی میکنه , الانم خونه مامانمم قهر کردم 

بنظرتون چیکار میشه کرد ? یکی اینکه کاری کنم پول بهم بده و یکی اینکه کمتر گوشی بازی بکنه و یکم بهم توجه کنه

عین همین موردو تو زندگیم داشتم...کپی همین

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

بد عادتش کردی 

از کم شروع کن و چیزای کوچیک بخواه بگو امشب دلم گرفته بریم یه دوری بزنیم یع چیزی بخوریم

وقتی تو جیبشو خالی نکنی می‌ره یه جای دیگه خرج می‌کنه 

نمیشه دروغکی بهش بگی حقوقت کم شده مثلا؟

لایک نکن😑

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی برای لباس و اینا 

خودشو ببر مغازه بگو میخام توام نظر بدی سلیقتو دوس دارم

بعد که رفتید اونجا موقع حساب کردن بگو کارتمو نیاوردم یا خودتو بزن به اون راه 

هی بهش بگو تو چقد جنتلمنی چقد دوس دارم که به فکرمی و اینا 

لایک نکن😑

بد عادتش کردی از کم شروع کن و چیزای کوچیک بخواه بگو امشب دلم گرفته بریم یه دوری بزنیم یع چیزی بخوریم ...

خب نمیبره , میخوام برم دعوا کردن و داد زدن که دیگه ارزشی نداره بعدش ببرم بیرون 

بهش بگو کار کردن بیرون از خونه وظیفه من نیست و من اگر کار میکنم چون می‌خوام کمک خرج باشم و حوصلم سر ...

وای نمیفهمه انگار , من خیلی منطقیم و بارها خودم بهش توضیح دادم زن نیاز به محبت داره , بهم توجه کن , برام کادو بخر , من حتی اگه میلیادر هم باشم بازم احتیاج دارم تو برام خرج کنی , اصلاااا نمیفهمه 

خب بعدش چی کار کردی ?

جدا شدم....راحت......خیلی حرص میخوردم ...................عین چوب خشک لاغر شده بودم از دستش..........اونم میگفت خودت حقوق داری

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

اسی برای لباس و اینا خودشو ببر مغازه بگو میخام توام نظر بدی سلیقتو دوس دارمبعد که رفتید اونجا موقع ح ...

یه بار باهام نیومده خرید لباس , میگه وقت ندارم کار دارم یا میگه پول ندارم درحالیکه میدونم داره 

واقعا دیگه دارم به طلاق فکر میکنم 

جدا شدم....راحت......خیلی حرص میخوردم ...................عین چوب خشک لاغر شده بودم از دستش.......... ...

چند سالتونه ? الان ازدواج کردین? ما روستاییم و فرهنگ بد طلاق ... واقعا میترسم از جدا شدت و تنها موندن 

چند سالتونه ? الان ازدواج کردین? ما روستاییم و فرهنگ بد طلاق ... واقعا میترسم از جدا شدت و تنها موند ...

الان تنهام........فعلا که ازدواج نکردم.............تنهایی رو ترجیح میدم به بودن این آدم تو زندگیم