2777
2789

شوهرم6ساله ازدواج کردیم اوایل هر سه ماه رابطه داشت الان کلا رابطه نداره جاهامونم جداس پنهان کاری میکنه خیلیم دورغ میگه معتادم هست گل میکشه وترامادول میخوره و همش خونه خوابه میرم سرکار هر چی پوله ازم میگیره یاقرض میکنه از پدرو مادرم بعد من مجبور میشم با حقوقم قرض بدم برای خونه چیزی نمیخره یخچال خالی لباسمم خودم باید بخرم پارسالم سرکارش این برنامه های هست که زنده از همه جای دنیا صحبت میکنن ریخته بود تو گوشیش ابروم و همه برنامه زناو مردای لخت بودن خجالتم میکشم با دوستاش یا فامیل رفت و امد کنم با این کاراش تو خونه اصلا حرف نمیزنه بهش میگم طلاق بده نمیده میگه انقد برو دادگاه تا خسته بشی میگم مهریه ام نمیخوام بازم قبول نمیکنه منم امروز الکی گفتم بهت خیانت میکنم خونه مادرمم نمیتونم برم چون خواهر بزرگم داره طلاق میگیره اونجاس 

کاربری دونفره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طلاق نمیده که ندهبرو بگو معتاده و بی کار خودشون یه فکری می‌کنن

خواهرم که شوهرش خیانت کرده 8ماه داره میره میاد هیچی به هیچی تازه الان باید پول واریز کنه تا مهریه بزاره اجرا

کاربری دونفره

موندنت با این ببرش ترکش بده

قبول نمیکنه میگه من معتاد نیستم تو چرت میگی همش تو خونه خوابه تو این 6سال به جز خونه و کار جایی رو ندیدم پس انداز میکنم به باد میده ماشین خریدم داغونش کرد که حرص بخورم بعد جلو بقیه نمیتونم ثابت کنم بده پیش، بقیه خوب حرف میزنه قربون صدقه میره گل میخره 

کاربری دونفره