sinaaaaa مدیر استارتر عضویت: 1398/03/22 تعداد پست: 316 عنوان خانومایی ک تنبلی تخمدان دارید بیایید 106 بازدید | 17 پست سلام من مدتها بود درگیرش بودم..من پریودم منظم بود...فقط موهای زائد داشتم ب شدت روی رفتارم تاثیر گذاشته بود عصبی بودم...دکتر رفتم نمیخواستم داروهای هورمونی و متفورمین بخورم...تحقیق کردم گفتم خودم از روش طب سنتی استفاده میکنم نشد ضرری نداره برام 1403/06/04 | 20:10 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sinaaaaa مدیر استارتر عضویت: 1398/03/22 تعداد پست: 316 تااینکه ی مدت ی رژیم سبک گرفتم ینی قند و شیرینی جاتو تقریبا کم کردم..خوراکم کم کردم...خیلی سفت و سخت نبود...
آلاء1400 عضویت: 1398/04/09 تعداد پست: 3209 من تنبلی تخمدان دارم...نوره میزنم به محض زدن پریودمیشم چه بگویم
parhizkar عضویت: 1397/08/26 تعداد پست: 8072 عرق بومادران بخور گلم و قرص ویتاگنوس هم بگیر بخور اینت عالیه یه صلوات مهمونم میکنی؟❤️🌱❤️ توخدای پنهان منی👫🏻👨👩👧👦
متفکر۵۶۹دوم عضویت: 1402/02/03 تعداد پست: 6934 تااینکه ی مدت ی رژیم سبک گرفتم ینی قند و شیرینی جاتو تقریبا کم کردم..خوراکم کم کردم...خیلی سفت و سخت ... خب مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......
sinaaaaa مدیر استارتر عضویت: 1398/03/22 تعداد پست: 316 ب مدت ۴۰شب هر روز صبح ناشتا سیاهدانه با عسل خوردم...
sinaaaaa مدیر استارتر عضویت: 1398/03/22 تعداد پست: 316 بعدش روغن سیاهدونه رو هر روز ب سکم و کمرم میمالید...
sinaaaaa مدیر استارتر عضویت: 1398/03/22 تعداد پست: 316 باورم نمیشد ازمایش قبلیم ۲۸.۴بود هورمانام...این هفته آزمایش دادم شده بود ۵.۸ینی اصلا باورم نمیشد
sinaaaaa مدیر استارتر عضویت: 1398/03/22 تعداد پست: 316 من زیاد اصل تایپک و اینا نیستم...اینو گذاشتم تا اونایی ک دنبال درمان هستن انجام بدن و واسم دعا کنن...پیاده روی رو حتما حتما انجام بدین...شبام زود بخوابین...بخدا درمانش خیلی راحته...ما دنبال راه راحتیم...سریع چن تا قرص بالا بندازیم
sinaaaaa مدیر استارتر عضویت: 1398/03/22 تعداد پست: 316 عرق بومادران بخور گلم و قرص ویتاگنوس هم بگیر بخور اینت عالیه ویتاگنوسم خوردم ی مدت ...ولی ب تنهایی درمان کننده نیست
parhizkar عضویت: 1397/08/26 تعداد پست: 8072 ویتاگنوسم خوردم ی مدت ...ولی ب تنهایی درمان کننده نیست گیاهی همینه یه صلوات مهمونم میکنی؟❤️🌱❤️ توخدای پنهان منی👫🏻👨👩👧👦
kimmi عضویت: 1399/01/25 تعداد پست: 1168 عزیزم شما اضافه وزن یا چاقی شکمی هم داشتید؟اخه خیلی سخته با تنبلی وزن کم کردن 🥲هر روز پیاده روی کردید؟
sinaaaaa مدیر استارتر عضویت: 1398/03/22 تعداد پست: 316 عزیزم شما اضافه وزن یا چاقی شکمی هم داشتید؟اخه خیلی سخته با تنبلی وزن کم کردن 🥲هر روز پیاده روی کرد ... منم اضافه وزن داشتم ولی کم...چرا بخدا صبح ناشتا پیاده روی تند انجام بده لاغر میشی...
kimmi عضویت: 1399/01/25 تعداد پست: 1168 منم اضافه وزن داشتم ولی کم...چرا بخدا صبح ناشتا پیاده روی تند انجام بده لاغر میشی... اخه تو شهرکوچیکم زیاد نمیتونم پیاده روی برم😞منم انچنان اضافه وزن ندارم ۵ کیلو اینا ولی فقط همش تو شکممه🥲