2777
2789

میشه بگین روزی چقد ویدیو درسی می‌بینید ؟

مدرسه دوازدهم می‌رید یا نه ؟

مثلا فیزیک دوازدهم فصل یک سخته شروع کردین؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه میشه آخه غیرحضوری؟ گیر میدنبعد می گفت ممکنه از رقابت هم بیوفتیم و بعضی چیزا رو نفهمی

کلاس گرفتم مبحثی رو نفهمیدم بهم توضیح میدن تو پنل 

غیر حضوری کردم با رفتن به مدرسه بزرگسالان     

مشاور دارم هر روز ازم آزمون میگیره اونم بیش از چهار تا 

جای کم کاری ندارم 

کلاس گرفتم مبحثی رو نفهمیدم بهم توضیح میدن تو پنل غیر حضوری کردم با رفتن به مدرسه بزرگسالان مشاو ...

من پرسیدم گفت ۶ میلیون پول میخواد با نامه روانپزشک

تو اینا رو بردی براشون؟

تو تابستون خوندی

من پرسیدم گفت ۶ میلیون پول میخواد با نامه روانپزشکتو اینا رو بردی براشون؟تو تابستون خوندی

بزرگسالان شش تومن میخواد ؟

والا من شهر کوچیک هستم شاید فرق کنه و برا ما که هزینه ای نمی‌خواد فقط برا هر درس صد تومن یا دویست تومن ک نهایت کلا بشه دو تومن یا سه تومن هزینه باید بدیم برا امتحانات نهایی دوازدهم ک بدیم ...

فک کنم کلا یک تومن 

خیلی خوب بود 

من مدرسم شاهد بود دهم یازدهم 

امسال شهریش شده پنج تومن :/

برا بزرگسالان حتی اگه جات بودم شش تومنم میخواست میدادم 

اشتباه منو نکن من دوازدهم نرفتم مدرسه پشیمون شدم الان میگم کاش در حد ۳ روز میرفتم 

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=14359063&slug=%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D9%87%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%87%D8%AF%D9%81-%D8%AF%D8%A7%D8%B1&postId=351060609 کنکوری های عزیز این تاپیکو پیشنهاد میکنم بخونید👀                                                                                                            ‌‌‌ د  /د/س/چ/چ😍                                                                                                                   امیدوارم به واقعیت به پیوندی مهم نیست چقدر            من برات صبر میکنم❤