2777
2789
عنوان

بزرگ شدن هاله سینه

1138 بازدید | 34 پست

سلام خانم ها من ای وی اف کردم دو روز یکبار امپول پروژسترون میزنم هاله ی سینم خیلی بزرگ شده بنظرتون بخاطر امپول هاست ؟؟؟

اِنقَده موندم که بیای..این زندگی روح منو بُرد💔

دربارداری که طبیعیه درآی وی اف نمیدونم

اگرحوصله داری ریزمراحل آی وی اف رومیگی لطفا؟!

من بایدبرم

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آره دیگه هورمونات تغییر کرده

من فک کردم باردارم اصلا تو ای وی اف ب هیچ عنوان غیر ازمایش نمیشه تشخیص داد ادم بارداره یا نه 🤦🏻‍♀️

دربارداری که طبیعیه درآی وی اف نمیدونماگرحوصله داری ریزمراحل آی وی اف رومیگی لطفا؟!من بایدبرم

ابتدا تا ۱۰ روز دارو میخوریم برا تولید تخمک زیاد بعد تخمک کشی میکنن  همون روز از پدر اسپرم میگیرن جنین ها رو درست میکنن بعد از دو بار پریود شدن میری برای انتقال جنین البته خیلی ها همون تازه تازه انتقال میدن قبل از انتقال هم دارو بهت میدن ک بدن گول بخوره ک در حالت حاملگی هست تا جنین رو بپذیره انتقال میدن ۱۴ روز بعد میری ازمایش میدی انشاالله مثبت بود بقیه ماجرا رو از طریق دکتر بارداری ادامه میدی

ابتدا تا ۱۰ روز دارو میخوریم برا تولید تخمک زیاد بعد تخمک کشی میکنن همون روز از پدر اسپرم میگیرن جن ...

قبلش رژیم ودارونمیدن؟!

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......
سینه مگ مشکی میشه ؟

حتی درحدسیاه شدن گاهی میره

ولی بچه دنیامیاد۱-۲هفته ای درست میشه