وحشی_فرشته مدیر استارتر عضویت: 1402/06/15 تعداد پست: 616 عنوان گاهی دلَم میـخواهد 93 بازدید | 10 پست گاهی دلم میخواهد وسط جاده زندگیم بایستم با تمام وجود داد بزنم خستــه ام خستـه ام از تمام لحظه ها...خستـه ام از تمام حرف ها...خستـه ام از تمام دیدها...خستـه ام از تمام شنیدن ها...خستـه ام از آدم هایی کـه روزی باورم بودند...💔 چه شد که قدر وفا هیـچ کس نمی داند...! 1403/06/04 | 19:04 6 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بختیارزاد عضویت: 1403/01/20 تعداد پست: 2571 باشه خب ک چی مثلا طرف اومده برا خودش تاپیک بزنه ک ببینن حال کنم ک چی ک ذوقشو کور میکنی ۶ بار تعلیق شدم ب دلیل کمبود شماره این کاربری در دست دو دختر خاله است .بیشتر مواقع در دست دختر خاله بزرگس
بختیارزاد عضویت: 1403/01/20 تعداد پست: 2571 باشه کنن ن کنم ببخشید ۶ بار تعلیق شدم ب دلیل کمبود شماره این کاربری در دست دو دختر خاله است .بیشتر مواقع در دست دختر خاله بزرگس
کامبیز۴۵ عضویت: 1403/06/01 تعداد پست: 916 خب ک چی مثلا طرف اومده برا خودش تاپیک بزنه ک ببینن حال کنم ک چی ک ذوقشو کور میکنی ذوقشو کور نکردم حرفاشو تایید کردم به پشماتون بیاموزین که هر تاپیکی ارزش ریختن نداره😇
بختیارزاد عضویت: 1403/01/20 تعداد پست: 2571 ذوقشو کور نکردم حرفاشو تایید کردم میتونستی بگی درسته یا خوبه گفتی باشه آدم حس اضافی بودن میکنه ۶ بار تعلیق شدم ب دلیل کمبود شماره این کاربری در دست دو دختر خاله است .بیشتر مواقع در دست دختر خاله بزرگس
کامبیز۴۵ عضویت: 1403/06/01 تعداد پست: 916 میتونستی بگی درسته یا خوبه گفتی باشه آدم حس اضافی بودن میکنه حالا به بزرگی خودت ببخش به پشماتون بیاموزین که هر تاپیکی ارزش ریختن نداره😇
وحشی_فرشته مدیر استارتر عضویت: 1402/06/15 تعداد پست: 616 خب ک چی مثلا طرف اومده برا خودش تاپیک بزنه ک ببینن حال کنم ک چی ک ذوقشو کور میکنی مشکلی نی جونم هر کی یه نظری داره 😊🙏🏻 چه شد که قدر وفا هیـچ کس نمی داند...!
renger_v عضویت: 1402/09/27 تعداد پست: 2622 باشه عقل درک کردنشو نداری نظر نده البته ک تغییر کردم فهمیدم لیاقتم خیلی بیشتر از این حرفاست..
renger_v عضویت: 1402/09/27 تعداد پست: 2622 خب که چی تو یبار اینقدر خسته ای ما همش خسته او افسرده ایم خوب همه خستن ولی ایشون خواستن نظرشون رو بیان کنن از شما باید اجازه میگرفتن؟ البته ک تغییر کردم فهمیدم لیاقتم خیلی بیشتر از این حرفاست..