2777
2789

کسی هست شوهرش از اول مادروخواهر نداشته باشد اینها چطورمردانی هستند من شوهرم سن 18 سالکی مادرش را از دست داده وسه تا برادر داره 

توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتمااگر خالص شوی با او صدایت میکند حتمااگر بیهوده رنجیدی از این دنیای بی رحمیبه درگاهش قناعت کن, عنایت میکند حتمادلت درمانده میمیرد, اگر غافل شوی از اوبه هر وقتی صدایش کن حمایت میکند حتماخطا گر میروی گاهی, به خلوت توبه کن با اوگناهت ساده میبخشد, رهایت میکند حتمابه لطفش شک نکن گاهی, اگر دنیا حقیرت کردتو رسم بندگی آموز, حمایت میکند حتمااگر غمگین اگر شادی, خدایی را پرستش کنکه هر دم بهترینها را, عطایت میکند حتما

الان سه ماه عقد کردم هرموقع می روم خونه آنها خونه شان سوت وکور هست ولی خوب پدروبرادرانش خیلی با محبتند ولی من خیلی احساس تنهایی می کنم که یک خانم در خانه آنها نیست بچه ها مردانی که مادر ندارند فرق می کنند با مردان مادر دار چگونه رفتار کنم با همسرم 

توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتمااگر خالص شوی با او صدایت میکند حتمااگر بیهوده رنجیدی از این دنیای بی رحمیبه درگاهش قناعت کن, عنایت میکند حتمادلت درمانده میمیرد, اگر غافل شوی از اوبه هر وقتی صدایش کن حمایت میکند حتماخطا گر میروی گاهی, به خلوت توبه کن با اوگناهت ساده میبخشد, رهایت میکند حتمابه لطفش شک نکن گاهی, اگر دنیا حقیرت کردتو رسم بندگی آموز, حمایت میکند حتمااگر غمگین اگر شادی, خدایی را پرستش کنکه هر دم بهترینها را, عطایت میکند حتما
الان سه ماه عقد کردم هرموقع می روم خونه آنها خونه شان سوت وکور هست ولی خوب پدروبرادرانش خیلی با محبت ...

احساس تنهایی نکن و   امور رو به دست بگیر برای عروس های بعدی نقش مادر شوهر و خواهر شوهر رو بازی کن و حالشو ببر

دخترم تمام زندگی من

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احساس تنهایی نکن و   امور رو به دست بگیر برای عروس های بعدی نقش مادر شوهر و خواهر شوهر رو ...

عزیزم اصلا دلم نمی آید اینقدر مظلوم هستند بیچاره ها برادرشوهرام دلم براشون می سوزه که مادر ندارند 

الان سه ماه عقد کردم هرموقع می روم خونه آنها خونه شان سوت وکور هست ولی خوب پدروبرادرانش خیلی با محبت ...

یه چیز بگم؟یکاری نکن که میری اونجا نقش نظافت چی داشته باشی همه بخورن و بریزن شما جمع کنی،آخه مردا منتظر راحتی و آسایش خودشونن

‎متاسفانه یه عده هنوز نمیدونن‎ احترامی ک بهشون میذاري از ‎شخصیت خودته نه کمالات اونا!

من نامزدم خواهر نداره  مادرش هم ۷ سالگی از دست داده تو تصادف 

ب تمام معنا محشررررره  چون خیلی بامحبت  بار اومده و قدر محبت و میفهمه...

خیلی هم مسوولیت پذیره...

فقط تو هماهنگی مراسم  و عیدی و اینا یکم اذیت میشم چون همه چیزش گردن خودمون دوتاس

به زندگیم خوش اومدی....

من خیلی دیر ب دسر میرم  و آگه برم چند مدل غذا درست میکنم  یا مثلا ی کابینت  و میریزم جمع میکنم یا اتاق نامزدم  و مرتب میکنم  با فااااصله  ک هم قذربدونن  هم نشه  وظیفه

به زندگیم خوش اومدی....

حالا جدا از نکاتی که دوستان گفتن کارت یه کم سخت تر از همسرای عادیه

من اوایل ازدواجم محل زندگیمون خیلی دور از خانواده هامون بود.هیچ وقت یادم نمیره همسرم چقدر  به مادرش وابستگی داشت و من چقدر باید تلاش میکردم هم نقش مادرشو داشته باشم هم همسر.حالا بعضی روزا میگه.میگه اگه تو اون روزا نبودی من نمیتونستم تحمل کنم.تو باید خلا های غاطفی و احساسی رو براش تا جای ممکن پر کنی.اینجور افرادی خیلی وابسته همسرشون میشن.سعی نکن دلشو بشکنی.سعی کن مرحمش باشی و درکش کنی

یه همسر پر انرژی.مادر.کارمند.دانشجو.سعی میکنم برای اطرافیانم مفید باشم❤️ Play for Respect+
من نامزدم خواهر نداره  مادرش هم ۷ سالگی از دست داده تو تصادف  ب تمام معنا محشررررره   ...

خوشبحالت.مادرشوهر من هفتادوخورده ای سالشه از منم سالمتره.

عاشق نامم میشوم وقتی صدایم میزنی

جا داره اينجا بگم خوشي زده زير دلت 😂

بي شوخي خدا بيامرزدش 

شماهم اونجا ميريد رو تعادل كار كنيد كه فردا نشه براشون عادت 

كه پس فردا اون برادرشوهرت زن گرفت توقع نداشته باشه جلو زنش خم و راست بشي پذيرايي كني 

و اينجور مردا راحت ميشه تو دست گرفت و محبت كرد با محبت دنيا به كامته