2777
2789
عنوان

بچها حقوق اداره کار چقدره

110 بازدید | 3 پست

کسی میدونه چقدره؟ واسه ۵ ساعت کار البته 

میشه ۶ ملیون؟ 

یه جا خوندم حقوق زیز ۷ ملیون نباید باشه یعنی واسه ۸ ساعت نباید زیر ۷ ملیون باشه یا کلا؟

تنها هسته گردو ایران  هستم ،هیچ گردویی هسته نداره و من یکی فقط اولین و آخرین هسته گردو هستم پسسسس این شما و این یگانه هسته گردو ایرااااان 😎😎💙

بستگی داره عزیز 

حقوق وزارت کار الان پایه اش ۷ لا حق مسکن و فلان که اجباری باید بدن ۹-۱۰ میرسه 

ولی خب این برا جاهاییه که طرف بیمس و ماهی ۱۷۶ ساعت کار میکنن 

اگه بیمه نباشه یعنی زیر نظر بیمه نیستی و میتونه کمترم بده

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

بستگی داره عزیز حقوق وزارت کار الان پایه اش ۷ لا حق مسکن و فلان که اجباری باید بدن ۹-۱۰ میرسه ولی خب ...

الان حداقل و حداکثر به من چقدر میدن واسه ۵ ساعت کار در روز؟

تنها هسته گردو ایران  هستم ،هیچ گردویی هسته نداره و من یکی فقط اولین و آخرین هسته گردو هستم پسسسس این شما و این یگانه هسته گردو ایرااااان 😎😎💙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان حداقل و حداکثر به من چقدر میدن واسه ۵ ساعت کار در روز؟

تعداد روزا رم باید بگی دیگه یه سری جاها ۵ روز در هفته کار میکنن 

بعدم بایدی نیست 

اگه زیر نظر بیمه نباشی هر چی دلشون بخواد میدن و به شهری که سر کارم میری ربط داره چقدر بهت بدن 

مثلا پارسال تو شهر ما یه کاری حقوقش ۵ بود همون کار تو تهران ۷_۸ بود با همون ساعت کاری 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵