2777
2789
شرایط موهای مادرتون چطوره دراومد دوباره؟چه داروهایی مصرف میکردن؟

اون جاهایی که موهاش ریخته دیگه درنیومد

داروشم الان کلروکینه یه مدتم فکر کنم پردنیزولون مصرف میکرد

اینقدر خودتونو اذیت نکنید. پیش دکتر روماتولوژی ببریدش کاراشو انجام میده

اینقدر که شما استرس گرفتید حال مادرتم بدتر میکنید عزیزم

کاش دست دوستی هرگز نمیدادی به من/آرزوی وصل از بیم جدایی بهتر است

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اون جاهایی که موهاش ریخته دیگه درنیومدداروشم الان کلروکینه یه مدتم فکر کنم پردنیزولون مصرف میکرداینق ...

چی بگم اخه 

دکترش دکتر امامه

الان موهاش به صورت کلی ریزش داره یعنی با هربار حموم نزدیک۶۰۰ تارمو ازش میریزه،موهاش اویزون میشه

الان مشکل ما اینه.موهاش کم پشت شده. 

برا مادر سمام کم پشت شد؟

اون جاهایی که موهاش ریخته دیگه درنیومدداروشم الان کلروکینه یه مدتم فکر کنم پردنیزولون مصرف میکرداینق ...

ما هر روز کارمون شمردن مو شده. اصلا موهاش داره کم پشت میشه و اون سکه ای ها بیشتر به چشم میزنه. قوی ترین داروهارو میخوره ولی دکتر امام میگه مقاومه نمیدونم چرا به داروها خوب جواب نمیده

چی بگم اخه دکترش دکتر امامهالان موهاش به صورت کلی ریزش داره یعنی با هربار حموم نزدیک۶۰۰ تارمو ازش می ...

بله موهاش کم پشت شد

دارو چی مصرف میکنه؟ شاید ریزش موهاش یه دلیل دیگه ام داره🤔

بعد استرسم خیلییییی رو لوپوس اثر داره. اگه استرس داره اونم درمان کنید چون رو بهبودش اثر میذاره

اگه تو مراحل اولیه بیماری باشه موهاش دوباره درمیاد اما اگه پیشرفته باشه دیگه درنمیاد

من مریض لوپوس چندتا دیدم بیماری وحشتناکی نیست که. کنترل میشه اینقدر به خودتون استرس ندین

ما هر روز کارمون شمردن مو شده. اصلا موهاش داره کم پشت میشه و اون سکه ای ها بیشتر به چشم میزنه. قوی ت ...

اگه تهرانید یه نوبت از دکتر طاهره فائزی بگیرید ببریدش اونجا

البته چون مریضاش زیادن مطبش دیر نوبت میده. شاید بیمارستان شریعتی ام باشه

سلام بانو جواهر من امروز جواب تستم اومد احتمالا رماتیسم دارم دیدم پزشکتون دکتر فائزی هستند خواستم ازشون وقت بگیرم گفتن مریض جدید ویزیت نمیکنن مگر با معرفی نامه میخواستم بپرسم شما میدونید چیکار میتوانم بکنم .

آزمایشم 

Anti ccp 106
Crp 4
RA 5
ESR 3

ANA 1/800