2777
2789
عنوان

واقعا کم آوردم😭😭😭

208 بازدید | 17 پست

زندگیم یه مدته خیلی برام سخت شده از بهمن ماه پارسال که همسرم تصادف کرد خیلی روزای سختی گذروندیم،کلی چک داشتیمو همسرمم توی اون وضعیت که ۴ماه کامل خابید،بعد یکم طلا داشتم فروختم دادم کسی که سود بده بهم،فقط یه ماه اول پرداخت کرد ماه های بعد هرماه بهونه که ماه بعد میدم و الان ۶ماهه هیچی بهم نداده،هم طلام رف هم نقدینگی ک داشتم ،ماشینمونم ک سرتصادف وحشتناک هیچی ازش نموند،دیروز کلی گریه کردم که پس کی اوضام درست میشه،خیلی از نظر روحی بهم ریختم،همسرم تلاشگره ولی اوضاع روبراه نیست همش چک میدیم،به من بگید این همه بدبیاری برای چیه؟یه مدت همش شکرگزاری میکردم انرژی میدادم به خودمو زندگیم ولی دیگه نمیتونم خستم

نه حق کسی رو خوردیم نه دلی شکوندیم نه به کسی کار داریم😭

من خوشبخت ترین و خوش شانس ترین بانوی جهانم،خدایا شکرت❤❤❤

الهی خدا بهت آرامش بده نماز شب میگن اگه ایمان داشته باشی خواسته ها رو برآورده میکنه

برای حاجتتون بعد از نماز مغرب ۱۰۱ بار بگید :لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین فَاسْتَجبناله و نَجٌَيناه من الغم و كذلك نُنْجي المؤمنين ...برای رهایی از شر ظالم بگو : فَسَيَكفيكَهُم الله و هو السمیع العلیم♥️حسبي الله و نعم الوكيل♥️خدا برایم کافی و بهترین وکیل هست♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من چی بگم که شوهرم از عوض دوسش یه ساله چک منو داده به یکی اونم پدرمو درآورده مبلغشم ۱/۵ میلیارده اون دوستشم گردن نمیگیره منم انقدر دعوا و بحث کردم که حد نداره الان چند ماهه منتظرم طرف بیاد با دستبند برداره منو ببره

خوبی حرف زدن باخدا اینه لازم نیست منظورت رو براش توضیح بدی💖...ولی جدای از این حرفا طرف یه سیب از درختش کندن، داره دهنمون رو سرویس میکنه اونوقت تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و حوریاش رو بمالی؟🤦‍♀️🤷‍♀️
الهی خدا بهت آرامش بده نماز شب میگن اگه ایمان داشته باشی خواسته ها رو برآورده میکنه

شوهرم اهل نمازه منم قبلا میخوندم ولی انگار از خدا هم ناامیدم

فردا نتایج قرعه کشی ایران خودرو ام میاد،به اونم امید ندارم😭

اسی روزانه تعداد زیادی کودک و نوزاد تو دنیا از شدت گرسنگی می میرن

دنیا جای عادلانه ای نیست چرا فکر میکنی چون به کسی بدی نکردی قراره اتفاق بد برات نیفته؟ 

چه خوشت بیاد چه خوشت نیاد زندگی همینقدر سخت و بیرحمه

تنها کاری که میشه کرد تلاش امیدورانه و صبوری و پذیرش شرایط هست 

من چی بگم که شوهرم از عوض دوسش یه ساله چک منو داده به یکی اونم پدرمو درآورده مبلغشم ۱/۵ میلیارده اون ...

خدا کمکتون کنه😔به هیچکی نباید اعتماد کرد

طلا فروختی باید پولش را بانک بزاری. سودش خوبه. پسر خاله من یک میلیارد تومان پول گذاشت بانک داره ماهی ...

همسرم راضی نبود گفتم نه به این سود نیاز داریم ،کاش نمیدادم.

خدا کمکتون کنه😔به هیچکی نباید اعتماد کرد

به پدرشوهرم گفتم گفت می خواستی بهش اعتماد نکنی گفتم شوهرمه مثلا ها گفت من ۵۰ ساله به زنم تو هیچ موردی اعتماد نکردم تو هم نکن فقط خودت🤕 فهمیدم چه خونواده خوبی هستن دیروز به شوهرم گفتم با بچه تو شکمم میتونم برم زندان بچه ۵ ساله رو چیکار کنم؟ تو که نیستی اومدن ببرنم چیکار کنم همه ش میگه نترس من که نمردم گفتم کاش مرده بودی😒

خوبی حرف زدن باخدا اینه لازم نیست منظورت رو براش توضیح بدی💖...ولی جدای از این حرفا طرف یه سیب از درختش کندن، داره دهنمون رو سرویس میکنه اونوقت تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و حوریاش رو بمالی؟🤦‍♀️🤷‍♀️
شوهرم اهل نمازه منم قبلا میخوندم ولی انگار از خدا هم ناامیدمفردا نتایج قرعه کشی ایران خودرو ام میاد، ...

با اتفاقای بد ایمانتو به خدا از دست نده...خدا نیازی به نماز ما نداره ما بهش نیاز داریم و اینکه من خودم مشکلات دارم توی تاپیکام بری متوجه میشی همش برمیگردم به خودم نکنه کسیو قضاوت کردم چه گناه ریز یا درشتی کردم که اینجور شدم خدا هممونو کمک کنه 

فیلم the shack رو حتما نگاه کن تاکید میکنم حتما نگاش کن تا آخر

برای حاجتتون بعد از نماز مغرب ۱۰۱ بار بگید :لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین فَاسْتَجبناله و نَجٌَيناه من الغم و كذلك نُنْجي المؤمنين ...برای رهایی از شر ظالم بگو : فَسَيَكفيكَهُم الله و هو السمیع العلیم♥️حسبي الله و نعم الوكيل♥️خدا برایم کافی و بهترین وکیل هست♥️
عزیزم سوره قاف را بخون خدا از جایی که نمیدونی بهت کمک میکنه و برآت معجزه میکنهبرای منم دعا کن مهربون

همین امروز حتما میخونم بخدا دری نبوده نزده باشم😭😭

اگر حاجت گرفتم بخدا دعات میکنم😔

به پدرشوهرم گفتم گفت می خواستی بهش اعتماد نکنی گفتم شوهرمه مثلا ها گفت من ۵۰ ساله به زنم تو هیچ مورد ...

دور از جون عزیزم الهی بحق صاحت این روز مشکل شما هم رفع بشه

بدبختی من اینجاس عروسی برادرشوهرمه بزودی در این اوضاع قمر درعقرب😔بچه هامم ک هیچی😔