2777
2789
عنوان

یک روز خوب📸

1007 بازدید | 20 پست

یه روز خوب لزوما روزی که بهترین اتفاق زندگی‌ت افتاده نیست، گاهی وقت‌ها عادی‌ترین روزها هم قشنگ و فوق‌العاده‌ن، بیشتر بهشون توجه کن.🤍

پ.ن: عکس رو خودم گرفتم از ساحل شهر لاهه هلند 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی هلند هستی ؟

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

به به انشالله همیشه زندگیتون به خوشی باشه دوست عزیز👏🏻

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

عزیزم تو هلند به چه زبونی صحبت میکنید؟ الان شما هلندی صحبت میکنی؟

من هلندی رو کامل بلد نیستم

در حد خیلی بیسیک بلدم

ولی به زبان انگلیسی مسلطم 

اینجا اکثر آدما هم انگلیسی بلدن

بلی

چه عالی 

میتونی جاهای دیدنی خوبشو بهم بگی ؟ تو برنامم هست تا هوا سرد نشده خیلی بیام اگه خدا بخواد 

قاعدتا کسی که اونجا زندگی می کنه بهتر میتونه بگه تا این سایت ها 😁

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
چه عالی میتونی جاهای دیدنی خوبشو بهم بگی ؟ تو برنامم هست تا هوا سرد نشده خیلی بیام اگه خدا بخواد قاع ...

آره حتما

چه تاریخی مد نظرته برای دیدنش؟

کدوم شهر میخوای سفر کنی؟ 

آره حتماچه تاریخی مد نظرته برای دیدنش؟کدوم شهر میخوای سفر کنی؟

هنوز شهر انتخاب نکردم 

من المان هستم خیلی راه نیست تا اونجا با ماشین 

هنوز شهر انتخاب نکردم من المان هستم خیلی راه نیست تا اونجا با ماشین

اومدی میتونی بیای منم ببینی😍😍😍

اگر لاهه اومدی که ساحلش رو حتما برو

West field هم بزرگترین شاپینگ مال هلنده که توی لاهه اس

سنتر شهر هم جای باحالیه

من اما اگه بخوام پیشنهاد بدم میگم توی آپریل بیا هلند

چون که ۲۷ ام تولد پادشاهه و کل هلند جشنه 

اون موقع کوکنهوف هم میشه رفت که باغ لاله های هلندیه