2777
2789
عنوان

این پرندههه چیه بنظرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 308 بازدید | 37 پست
خودشم از قفس کسی در رفته احتمالا دانه کتون میخوره

نمیتونه پرواز کنه 

انگار مریضه 

درخت ها به تبر ها اعتماد دارند چون فکر میکنند دسته ی تبرها از خودشان است :)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیتونه پرواز کنه انگار مریضه

احتمالا ترسیده یه جا کم رفت و آمد بزارش با آب و غذا شاید خوب شد

سلام بچه‌ها امسال کنکور تجربی میدم و کتاب ندارم اگه کسی میخواد کتاباشو اهدا کنه ممنون میشم بدتشون به من            
قفس نداریم فعلا گذاشتمش توی یه سبد اینو بدم بهش میخوره ؟ مشکلی نداره تا حالا پرنده نداشتم

😐😑

اگه خودش خورد اره ولی فکر نکنم بخوره  ، بزار جلوش اگه خورد که خوبه نخورد ، این کارو بکن 

مقداری نون رو تو آب له کن به شکل خمیر نرم در بیاد ، طوری که بشه با سرنگ کشید . بعد اگه یک لوله خیلی نازک داشته باشی ، روی خروجی سرنگ بزار به اندازه ۳ سانتی متر و بعد به آرومی منگارشو از دو طرف بگیر و دهنشو باز کن و به تقلا کردن هاش توجه نکن ، بعد آروم سرنگ رو تا انتهای دهنش تا نزدیکی گلوش بزار و به آرومی تزریق کن . هر بار یه ذره تزریق کن و رها کن تا بره تو معدش ، بعد حدود بیست ثانیه تکرار کن ، هر چند وقت که به نظرت لازم شد این کارو بکن ، آخرش هم داخل سرنگ کمی آب خالی بریز و تزریق کن

فقط مواظب باش تزریق ها ، آرام با فواصل زمانی کم باشه و اینکه محکم منگارشو از دوطرف بگیر ، سعی می کنه از دستت رها شه ولی توجه نکن ،

نه عزیزم تهران نیستم

کدوم‌ شهری ؟

بگم‌ حامیا بیان کمکت

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

احتمالا ترسیده یه جا کم رفت و آمد بزارش با آب و غذا شاید خوب شد

فعلا بهش غذا دادم داره میخوره 

😐😑اگه خودش خورد اره ولی فکر نکنم بخوره ، بزار جلوش اگه خورد که خوبه نخورد ، این کارو بکن مقداری ن ...

مرسی عزیزم حتما اینکارو میکنم 

اگه خودش بخوره خوبه ولی مراقب گربه باش قطعا الان چندین گربه ، بوشو فهمیدن ، باید به آرامی یه جای امن ...

تو حیاطه خودم پیششم 

پاهاش خیلی لاغره ؟