2777
2789
سلام عزیزم ببخشید رییییده شده تو هیکلم

وای جدی؟؟چرا؟؟دکترت خوب نبود؟

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

وای جدی؟؟چرا؟؟دکترت خوب نبود؟

ببینننن اصلا دکترررر نبود مهندس برق بوده شکایت کردم زندانیش کردن.شکمم نکروز داده

مامان ببخشید...نمیدونستم اخرین باره بغلت میکنم...نمیدونستم اخرین باره که بهت میگم دوست دارم.واسه همه غمایی که تو سینت گذاشتم منو ببخش.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببینننن اصلا دکترررر نبود مهندس برق بوده شکایت کردم زندانیش کردن.شکمم نکروز داده

وای خدایااا کاش قبل عمل بیشتر تحقیق میکردی خوب شد نکشتت دور از جون 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

منم امروز گرفتم از بدن درد و لرز دارم میمیرم

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق
من هنوزم اشتهام برنگشته....فکر کنم ۱۰روز پیش بود همش اسهال حالت تهوع ومعده درد داشتم

چیکبار کردی خوب شدی من ۲ هفته است که اسهال استفراغ خفیف داشتم دیشب دیگه شدید شر و ۹ بار استفراغ کردم😭😭😭

واسه ظهور آقام و خوب شدن حال دل مردم دعا کنید

واای خیلی لرز بدی داره مردم دیشب ۹ بار بالاآوردم😭😭😭

من دوتا لباس پوشیدم با جوراب رفتم زیر لحاف 

الانشم نمیتونم راه برم خودمو رو زمین میکشم

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق
چیکبار کردی خوب شدی من ۲ هفته است که اسهال استفراغ خفیف داشتم دیشب دیگه شدید شر و ۹ بار استفراغ کردم ...

عزیززم....ایشالله که زود خوب شی....من سرم زدم....

گل گاو‌زبون

کته ماست

آبه کمپوت سیب(بینظیییره واسه حالت تهوع)

اینارو بیشتر میخوردم

مرغم فقط اگه کباب میشد میتونستم بخورم

ول کن جهان را قهوه ات یخ کرد🍂
الان خوبی؟ من حس فلج بودن میکنم از شدن بدن درددیشبم کلی بالا آوردم سرم و آمپول زدم شکرخدا دیگه بالا ...

اره هم ظهر رفتم سرم هم شب حالم بد شد رفتم سرم زدم و کلی آمپول توش ریختن و آمپول عضلانی هم زدم و قرص برای باکتری معده و یه قرص برای اسهال بهم داد خوب شدم فرداش

یا دافع البلیات

واااای من دوهفته پیش بود تقریبا که گرفتم وبشدت ضعیفم کرده بود یک هفته هم طول کشیدتاخوب بشم دوبار رفتم بیمارستان سرم آمپول قرص و....هیچکدوم خوبم نمیکردن تامردن رفتموبرگشتم خدا واسه هیچکس نخوادخیلی ویروس سختیه

خواهم که به خلوتکده ای ازهمه دور...من باشمو...من باشمو...من باشمو...من....