الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من ریمل اسنس مشکی اکثرا استفاده میکنم فروردین از آستارا اصلش رو خریدم ۲۳۰ هزار تومن و هنوز هم یکم مواد داره و خیلی مژه هامو بلند و حجم میده خیلی بشدت راضیم ازش
من خط چشم بل گرفتم اصل واقعااا عالیه و ضد آب. و ریمل است گرفتم مسخرست زیر چشم سیاه میکنه تازه اصلی گرفتم وای به حال تقلبیش😵💫
"گیرم واسه حرفی که زدی عذر خواهی کردی" با ذاتی که آشکار شده چه میکنی؟! 🌈یه فنجون چای تازه دم ☕و یه برش کیک 🍰 و موزیک تو سبک مورد علاقم و یه خلوت با خودم به دنیااا دنیا نمیفروشم 🥰🥰 یاد بگیرید واسه دل خودتون زندگی کنید نه واسه حرف مردم 💃💃💃گور بابای هرچی حرف مفت🌈🌈 دوستان معذرت ولی درخواست دوستی قبول نمیکنم. کلا تو دنیای واقعی هم دوستی ندارم چه برسه به مجازی 😉
هر کی گفت اسنس خوب نیست بزن تو دهنش اسنس اصلو چشم پزشکا معرفی میکنن حتی انقد خوبه فقط باید اصلشو بگی ...
چرا من اصلشو گرفتم ولی زیر چشمم سیاه میشه
"گیرم واسه حرفی که زدی عذر خواهی کردی" با ذاتی که آشکار شده چه میکنی؟! 🌈یه فنجون چای تازه دم ☕و یه برش کیک 🍰 و موزیک تو سبک مورد علاقم و یه خلوت با خودم به دنیااا دنیا نمیفروشم 🥰🥰 یاد بگیرید واسه دل خودتون زندگی کنید نه واسه حرف مردم 💃💃💃گور بابای هرچی حرف مفت🌈🌈 دوستان معذرت ولی درخواست دوستی قبول نمیکنم. کلا تو دنیای واقعی هم دوستی ندارم چه برسه به مجازی 😉